Αρτέτα: Βόμβα! Κορυφαία ομάδα "βολιδοσκοπεί" την Άρσεναλ για την απόκτησή του

Τον τρόπο με τον οποίο θα πείσει τον Μικέλ Αρτέτα να γίνει κάτοικος Παρισιού στην ερχόμενη μεταγραφική περίοδο ψάχνει ο Νασέρ Αλ Κελαϊφί σύμφωνα με την SUN.

Arsenal's manager Mikel Arteta walks of the field at the end of the English Premier League soccer match between Arsenal and Tottenham Hotspur, at Emirates Stadium, in London, England, Saturday, Oct. 1, 2022. (AP Photo/Kirsty Wigglesworth)
Ο Μικέλ Αρτέτα σκεπτικός AP

Σε αναζήτηση προπονητή φέρεται πως βρίσκεται η Παρί Σεν Ζερμέν παρά το γεγονός πως ο Κριστόφ Γκαλτιέ είναι ακόμα πίσω από τον πάγκο της ομάδας.

Ο Κελαϊφί έχει ξεχωρίσει ορισμένες περιπτώσεις προπονητών για την επόμενη μέρα της ομάδας, με πρόσφατο δημοσίευμα της SUN να βάζει στο τραπέζι και μία από τις μεγαλύτερες αποκαλύψεις της φετινής αγωνιστικής περιόδου.

Ο λόγος για τον προπονητή της Άρσεναλ, Μικέλ Αρτετά, του οποίου την δουλειά παρακολουθεί πολύ στενά ο Κελαϊφί και θα ήθελε να τον δει στο τιμόνι της ομάδας του.

Μία τέτοια κίνηση μόνο εύκολη δεν είναι καθώς ο Ισπανός τεχνικός διανύει μία εξαιρετική περίοδο στην Άρσεναλ έχοντας συμβόλαιο μαζί της μέχρι το καλοκαίρι του 2025 ενώ η περίπτωση του εξετάζεται και από άλλους κορυφαίους συλλόγους.

Διαβάστε Περισσότερα

Αδιανόητο γκολ στην Ιταλία! Στόπερ πέρασε όλη την ομάδα και τον τερματοφύλακα

Η σοκαριστική απόφαση του Κρόος εάν δεν ανανέωνε με την Ρεάλ Μαδρίτης

Τούχελ: Αυτή είναι η απόφαση που έχει πάρει για τον Μάνε εν όψει καλοκαιριού

News 24/7

24MEDIA NETWORK