Λίβερπουλ: Ο Μίλνερ αποχωρεί έχοντας στην κατοχή του ένα μεγάλο ρεκόρ στο UCL

Το απόλυτο ρεκόρ ασίστ σε μία χρονιά στο Champions League με 9 έχει ο Τζέιμς Μίλνερ από την αγωνιστική περίοδο 2017-2018. 7 έχει την φετινή ο Κέβιν Ντε Μπρόινε

Liverpool's James Milner kicks the ball during the Champions League Group A soccer match between Liverpool and Napoli, at Anfield stadium in Liverpool, England, Tuesday, Nov. 1, 2022. (AP Photo/Jon Super)
Ο Τζέιμς Μίλνερ με τη φανέλα της Λίβερπουλ AP

Από την Λίβερπουλ ως ελεύθερος, έπειτα από μία 8ετία, θα αποχωρήσει ο Τζέιμς Μίλνερ, με την παραμονή του στην Premier League να είναι δεδομένη καθώς δύο ομάδες ενδιαφέρονται για την απόκτησή του.

Ο 37χρονος μέσος, μπορεί να μην φημίζεται για την τεχνική του αλλά αποχωρεί από τους "κόκκινους" και το κορυφαίο επίπεδο έχοντας στην κατοχή του ένα πολύ σπουδαίο ρεκόρ.

Συγκεκριμένα, ο Μίλνερ έχει τις περισσότερες ασίστ σε μία χρονιά στο Champions League με 9, από το 2017/18, όταν και η Λίβερπουλ έφτασε μέχρι τον τελικό και ηττήθηκε από την Ρεάλ Μαδρίτης.

Την ευκαιρία να τον φτάσει ή ακόμα και να μπορέσει να τον ξεπεράσει, έχει στον τελικό της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης κόντρα στην Ίντερ ο άσος της Μάντσεστερ Σίτι, Κέβιν Ντε Μπρόινε καθώς έχει μοιράσει μέχρι στιγμής 7 τελικές πάσες.

Δείτε τη σχετική ανάρτηση

Διαβάστε Περισσότερα

Λούκας Μόουρα: Μετά το "αντίο" στην Τότεναμ, άρχισαν οι πρώτες κρούσεις

Μίλαν: Ανανεώνει την μεσαία της γραμμή με "παιδί" της Τσέλσι

Γκβάρντιολ: Δύο κορυφαία κλαμπ τον θέλουν αλλά... περιμένει

News 24/7

24MEDIA NETWORK