Ρονάλντο: Ενεργοποιήθηκε το μεγαλύτερο διαζύγιο στο ποδόσφαιρο/αυτός έκανε τη δουλειά στην Αλ Νασρ

Ο σπουδαίος ατζέντης Ζόρζε Μέντες δεν συμμετέχει στη δουλειά για τη μεταγραφή του Κριστιάνο Ρονάλντο στην Αλ Νασρ.

FILE- Manchester United's Cristiano Ronaldo rests against a goalpost during the English Premier League soccer match between Manchester United and Norwich City at Old Trafford stadium in Manchester, England, on April 16, 2022. By Thursday, July 21, 2022, Cristiano Ronaldo has not yet returned to preseason training with Manchester United because of what has been publicly described as personal reasons. Ronaldo reportedly wants out after only one season back at Old Trafford because United is no longer in the Champions League or in shape to compete with the best teams in England. (AP Photo/Jon Super, File)
Ο Κριστιάνο Ρονάλντο AP PHOTO/JON SUPER

Από τα μέσα Δεκεμβρίου κυκλοφορούσε η φήμη πως ο Κριστιάνο Ρονάλντο και ο επί χρόνια ατζέντης του Ζόρζε Μέντες δεν είναι καλά μεταξύ τους. Από τότε γινόταν λόγος για το μεγαλύτερο διαζύγιο στην ιστορία του ποδοσφαίρου, καθώς αναφερόμαστε σε ένα δίδυμο που σάρωσε τα πάντα κι έβγαλε δισεκατομμύρια κοντά μία εικοσαετία.

Η MARCA, ισπανική εφημερίδα, ήταν η πρώτη που είχε γράψει πως ο Κριστιάνο Ρονάλντο φλερτάρει με την Αλ Νασρ και θα υπογράψει εκεί για 2,5 χρόνια αντί 200.000.000 ευρώ το χρόνο. Επιβεβαιώθηκε. Και τώρα γράφει πως τη μεταγραφή με τους Σαουδάραβες δεν έφτιαξε ο Ζόρζε Μέντες.

Συγκεκριμένα, ο Πορτογάλος σούπερ μάνατζερ, δεν είχε καμία εμπλοκή στις συμφωνία. Άρα δεν πληρώθηκε κιόλας. Το δημοσίευμα αναφέρει πως όλη η δουλειά έγινε από τον προσωπικό μάνατζερ του Κριστιάνο ο οποίος ονομάζεται Ρίκι Ρεγκιουφέ. Ο Ρεγκιουφέ είναι ο άνθρωπος του Ρονάλντο στην καθημερινότητά του, "αδερφός" του όπως τον αποκαλεί και της απολύτου εμπιστοσύνης του φυσικά.

Επίσης, ένα άλλο ισπανικό Μέσο, η εφημερίδα AS υποστήριξε πως οι ομάδες που ήθελαν τον Ρονάλντο είχαν πάψει να μιλούν με τον Μέντες και πήγαιναν απευθείας στον ποδοσφαιριστή και το καμπ του. Μέντες και Ρονάλντο δούλευαν μαζί από το 2003. Με τον Ρεγκιουφέ ο CR7 έμπλεξε για τα καλά το 2018.

Ωστόσο, είχαν σχέσεις από το παρελθόν. Δημοσιεύματα που ερεύνησαν αυτή τη σχέση, γράφουν ότι ο Ρεγκιουφέ κάποτε δούλευε για την NIKE κι ήταν αυτός που έπεισε και έτρεξε το ντιλ για να φοράει ο Ρονάλντο για πάντα τα παπούτσια της συγκεκριμένης εταιρείας. Οι εξελίξεις στο ζήτημα Ρονάλντο - Μέντες αναμένονται με τεράστιο ενδιαφέρον.

Διαβάστε περισσότερα

Ρονάλντο: Οι οπαδοί της Αλ Νασρ γκρέμισαν το αεροδρόμιο για να υποδεχθούν Έλληνα που έκανε τον CR7 να κλάψει

Ρονάλντο: Αυτή είναι -η λαμπερή- ενδεκάδα της Αλ Νασρ με CR7

Ρονάλντο: Οι 5+1 "Ελληνες" και Ελληνας που τον περιμένουν στην Σαουδική Αραβία

News 24/7

24MEDIA NETWORK