Ρονάλντο: Έρχεται αντιμέτωπος με τον μεγαλύτερο "εχθρό" του Μέσι

Ο Ματέο Λαόθ αναμένεται να είναι ο διαιτητής που θα διευθύνει την αναμέτρηση της Αλ Νασρ με την Αλ Ιτιχάντ σύμφωνα με δημοσίευμα της ισπανικής AS.

Cristiano Ronaldo gestures playing for a combined XI of Saudi Arabian teams Al Nassr and Al Hilal is flanked by PSG's Lionel Messi during a friendly soccer match, at the King Saud University Stadium, in Riyadh, Saudi Arabia, Thursday, Jan. 19, 2023. (AP Photo/Hussein Malla)
Ο Κριστιάνο Ρονάλντο με τον Λιονέλ Μέσι AP

Το πρώτο του πρωτάθλημα με την Αλ Νασρ θέλει να κατακτήσει με την Αλ Νασρ ο Κριστιάνο Ρονάλντο και σύμφωνα με δημοσίευμα της ισπανικής AS για να αυξήσει τις πιθανότητές του πρέπει να αντιμετώπισει έναν "εχθρό" του Μέσι.

Συγκεκριμένα, όπως τονίζει το εν λόγω μέσο, το ντέρμπι κορυφής της Αλ Νασρ με την Αλ Ιτιχάντ αναμένεται να διευθύνει ο, γνωστός πλέον στο ευρύ κοινό για το ρεκόρ που έσπασε, Ματέο Λαόθ.

Ο Λαόθ στην αναμέτρηση της Αργεντινής με την Ολλανδία για την προημιτελική φάση του Παγκοσμίου Κυπέλλου έδωσε συνολικά 16 κίτρινες κάρτες κάτι που προκάλεσε την οργή του Μέσι μετά από το τέλος της αναμέτρησης.

Ο Αργεντίνος σταρ είχε "κακό" παρελθόν με τον Ισπανό διαιτητή ήδη από την La Liga όταν και διεύθυνε αναμετρήσεις της Μπαρτσελόνα.

Πάντως, ο Λαόθ δεν έχει οριστεί επίσημα για την αναμέτρηση της ομάδας του Κριστιάνο Ρονάλντο, πάντως αν αυτό δεν συμβεί τώρα δεν προβλέπεται να πραγματοποιηθεί στο μέλλον καθώς ο ισπανός διαιτητής ανακοίνωσε πως αποχωρεί από την ενεργό δράση.

Διαβάστε Περισσότερα

Τσέλσι: Πέρασε την Ντόρτμουντ με 11αδα που της κόστισε πάνω από μισό δις

Τότεναμ: Βόμβα των Times, αν φύγει ο Κόντε "ψήνεται" η μεγάλη επιστροφή

Τότεναμ: Βόμβα των Times, αν φύγει ο Κόντε "ψήνεται" η μεγάλη επιστροφή

News 24/7

24MEDIA NETWORK