Ρονάλντο: Έσπάσε άλλο ένα ρεκόρ και τον περίμενε τεράστια έκπληξη

Με μία τούρτα περίμενε το αγωνιστικό τμήμα της Αλ Νασρ τον Κριστιάνο Ρονάλντο για να τον συγχαρεί για το ρεκόρ συμμετοχών που κατέρριψε με την φανέλα της εθνικής Πορτογαλίας.

Portugal's Cristiano Ronaldo reacts after having a goal disallowed for offside during the Euro 2024 group J qualifying soccer match between Portugal and Liechtenstein at the Jose Alvalade stadium in Lisbon, Thursday, March 23, 2023. (AP Photo/Armando Franca)
Ο Κριστιάνο Ρονάλντο με τη φανέλα της εθνικής Πορτογαλίας AP

Στις υποχρεώσεις του με την Αλ Νασρ επέστρεψε ο Κριστιάνο Ρονάλντο μετά από την συμμετοχή στις δύο πρώτες αναμετρήσεις της εθνικής Πορτογαλίας για τα προκριματικά του Euro2024.

Ο Πορτογάλος σούπερ σταρ έφτασε τις 198 εμφανίσεις με την φανέλα της εθνικής του ομάδας και πέρασε στην πρώτη θέση της λίστας καταρρίπτοντας ένα άλλο ρεκόρ.

Με την επιστροφή του στις προπονήσεις της Αλ Νασρ μία ευχάριστη έκπληξη τον περίμενε καθώς η ομάδα του ετοίμασε μία τούρτα με αφορμή τη μεγάλη επίδοση που σημείωσε.

Θυμίζουμε ότι ο CR7 σε 198 αναμετρήσεις με το εθνόσημο στο στήθος έχει καταφέρει να βρει τον δρόμο προς τα αντίπαλα δίχτυα 122 φορές.

Δείτε τη σχετικη ανάρτηση

Διαβάστε Περισσότερα

Λίβερπουλ: Ο Κλοπ επιβεβαίωσε μεγάλη υπέρβαση εν όψει καλοκαιριού

Μπαρτσελόνα: Το FFP την αναγκάζει να βάλει "πωλητήριο" σε ενδεκαδάτο άσο, η Άρσεναλ το φαβορί

Τσέλσι: "Ψήνεται" η επιστροφή της δεύτερης ακριβότερης αγοράς της

News 24/7

24MEDIA NETWORK