Τσέλσι: "Ψήνεται" η επιστροφή της δεύτερης ακριβότερης αγοράς της

Το ενδεχόμενο επιστροφής του Ρομέλου Λουκάκου στη Τσέλσι θα εξεταστεί το καλοκαίρι από τους ιθύνοντες της ομάδας, σύμφωνα με τον Γκράχαμ Πότερ.

FILE - Chelsea owner Todd Boehly looks out from the stands before the English Premier League soccer match between Chelsea and Leicester City at Stamford Bridge Stadium in London on Aug. 27, 2022. Boehly, who also owns the Beverly Hilton, is the owner of the Golden Globe Awards. The 80th annual Golden Globe Awards will take place on Tuesday, Jan. 10. (AP Photo/David Cliff, File)
Ο Τοντ Μπόελι AP PHOTO/DAVID CLIFF

Τον εαυτό του ψάχνει να βρει ο Ρομέλου Λουκάκου μετά από την όχι και τόσο επιτυχημένη επιστροφή του στη Τσέλσι την περσινή αγωνιστική περίοδο.

Οι "μπλε" δαπάνησαν το καλοκαίρι του 2021 σχεδόν 113.000.000 ευρώ προκειμένου να κάνουν δικό τους τον ποδοσφαιριστή από την Ίντερ αλλά η κακή αγωνιστική του εικόνα τους ανάγκασε να προχωρήσουν στον δανεισμό του στην ιταλική ομάδα χωρίς όμως να βάλουν συγκεκριμένη οψιόν αγοράς.

Πλέον ,ο Βέλγος, παρά τα αρκετά προβλήματα φυσικής κατάστασης που αντιμετώπισε στην αρχή της χρονιάς, έχει βρει τον εαυτό του, με τον προπονητή της Τσέλσι, Γκράχαμ Πότερ να μην αποκλείει το ενδεχόμενο επιστροφής του ποδοσφαιριστή στους μπλε το ερχόμενο καλοκαίρι αν συνεχίσει τις καλές εμφανίσεις.

"...Ο Λουκάκου είναι παίκτης της Τσέλσι και προφανώς τον εξετάζουμε. Καταλαβαίνουμε που βρίσκεται, είναι δανεικός. Είναι φανταστικός ποδοσφαιριστής, τον γνωρίζουμε και μας αρέσει. Αλλά για την περίπτωσή του θα μιλήσουμε το καλοκαίρι..."

Δείτε τη σχετική ανάρτηση

Διαβάστε Περισσότερα

Τούχελ: Έκανε τρελή αποκάλυψη για το ραντεβού απόλυσης με την Τσέλσι

Τσάβι: Θέλει να γίνει με τον Μέσι ότι με τον Τζόρνταν

Λίβερπουλ: Ο Κλοπ επιβεβαίωσε μεγάλη υπέρβαση εν όψει καλοκαιριού

News 24/7

24MEDIA NETWORK