Ρονάλντο: Γιατί έχει βάλει στον πάγο τα αστρονομικά χρήματα της Αλ Νασρ

Δημοσίευμα υποστηρίζει πως ο Ρονάλντο δεν έχει αποφάσισε εάν θα αποδεχτεί την πρόταση της Αλ Νασρ, αυτή των 200.000.000 ευρώ το χρόνο.

Portugal's Cristiano Ronaldo gestures as he leaves the pitch after being substituted during the World Cup group H soccer match between South Korea and Portugal, at the Education City Stadium in Al Rayyan , Qatar, Friday, Dec. 2, 2022. (AP Photo/Francisco Seco)
Ο Κριστιάνο Ρονάλντο με την φανέλα της εθνικής Πορτογαλίας (AP PHOTO/FRANCISCO SECO)

Ο επαγγελματισμός του Κριστιάνο Ρονάλντο και το απόλυτο φόκους που έχει κάνει στο Παγκόσμιο Κύπελλο για να γίνει πρωταθλήτρης με την Πορτογαλία αποτελούν το βασικό πρόβλημα της Αλ Νασρ. Οι Σαουδάραβες έχουν κάνει μία εξωπραγματική πρόταση στον σταρ, αλλά απάντηση δεν έχουν λάβει σύμφωνα με την Mirror.

Το βρετανικό Μέσο τονίζει πως άνθρωποι από το περιβάλλον του Ρονάλντο διαρρέουν πως ο Πορτογάλος δεν πρόκειται να δώσει καμία απάντηση σε κανέναν μέχρι να τελειώσουν οι υποχρεώσεις του στο Μουντιάλ 2022. Μάλιστα, οι Άγγλοι γράφουν πως ο Ρονάλντο ήταν τόσο αποφασισμένος να φύγει από την Γιουνάιτεντ που δεν τον ενδιέφερε να βρει άμεσα ομάδα.

Όπως γίνεται εύκολα αντιληπτό τα πάντα για το μέλλον του Ρονάλντο θα κριθούν μετά το Κατάρ. Άλλωστε, ο ίδιος είπε στον Πιρς Μόργκαν πως σε περίπτωση που κατακτήσει το τρόπαιο, τότε αυτομάτως θα αποσυρθεί από τη δράση, ολοκληρώνοντας τον αγωνιστικό του κύκλο στο ποδόσφαιρο.

Υπενθυμίζουμε πως η πρόταση της Αλ Νασρ θέλει τον Ρονάλντο να πληρώνεται από τους Σαουδάραβες 200.000.000 ευρώ το χρόνο, χρήματα όμως που είναι συγκεντρωμένα από χορηγικές συμφωνίες κι όχι απευθείας από το κλαμπ στον ποδοσφαιριστή.

Διαβάστε περισσότερα

Μέσι: Οι τρεις ανατριχιαστικές θεωρίες που του δίνουν Μουντιάλ

Γιουνάιτεντ: Ο Νοτιοκορεάτης που μπήκε στο μάτι των Κόκκινων Διαβόλων

Ο Εμπαπέ σε ρόλο τεχνικού διευθυντή απέτυχε να φέρει τον Λεβαντόφσκι στην Παρί

News 24/7

24MEDIA NETWORK