Ρονάλντο: Η Αλ Νασρ έχει σπρώξει χρήμα για παίκτες από ΑΕΚ, Ολυμπιακό, Πλατανιά, Λεβαδειακό

Η Αλ Νασρ ήταν γνωστή αλλά με την έλευση του Ρονάλντο εκτοξεύθηκε. Έτσι, ψάξαμε ποιοι "Ελληνες" έχουν περάσει από εκεί.

Ρονάλντο: Η Αλ Νασρ έχει σπρώξει χρήμα για παίκτες από ΑΕΚ, Ολυμπιακό, Πλατανιά, Λεβαδειακό
Ο Πίνο παρέα με τον Κώστα Μήτρογλου EUROKINISSI

Η Αλ Νασρ είναι μία πολύ πλούσια ομάδα της Σαουδικής Αραβίας που εκτόξευσε τις μετοχές της κάνοντας δικό της τον Κριστιάνο Ρονάλντο. Φυσικά, για να υπογράψει εκεί ο CR7 έπρεπε να εκτοξευθεί και ο τραπεζικός του λογαριασμός (σ.σ. δείτε πόσα χρήματα θα παίρνει το λεπτό).

Με αφορμή, λοιπόν, αυτή τη μεγάλη μεταγραφή, είδαμε σε πρώτη φάση ποιους "Ελληνες" θα συναντήσει στη νέα του περιπέτεια ο Πορτογάλος μακριά από το ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο. Για παράδειγμα ο Γιώργος Δώνης είναι προπονητής σε ομάδα της Σαουδικής Αραβίας και θα τεθεί αντιμέτωπος με τον Κριστιάνο (σ.σ. όλοι οι υπόλοιποι).

Παράλληλα, με την έλευση του Ρονάλντο στην Σαουδική Αραβία θυμηθήκαμε την υποδοχή ήρωα που είχαν κάνει οι Σαουδάραβες στον δικό μας Άγγελο Χαριστέα. Ο Έλληνας επιθετικός, δηλαδή, που με δικό του γκολ στον τελικό του Euro 2004 έκανε διάσημο το κλάμα του Κριστιάνο.

Ένα άλλο ενδιαφέρον θέμα στην περίπτωση Ρονάλντο, είναι να δούμε ποιοι ποδοσφαιριστές έχουν περάσει από την Αλ Νασρ με θητεία στην Ελλάδα πριν ή μετά από τη μεταγραφή τους στο βασίλειο της Σαουδικής Αραβίας. Εντοπίσαμε παίκτες που είχαμε ξεχάσει την ύπαρξή τους. Ο πιο ακριβοπληρωμένος, βέβαια, σε αυτή την παρέα είναι ο Νορντίν Άμραμπατ.

Για τον Μαροκινό της ΑΕΚ, η Αλ Νασρ πλήρωσε πακτωλό χρημάτων και μπορείτε να διαβάσετε στο Conta.gr αναλυτικά πόσο κόστισε η μεταγραφή του και ποιο ήταν το αμύθητο συμβόλαιό του. Πάμε να δούμε τους υπόλοιπους:

  • Χουάν Πάμπλο Πίνο/Αλ Νασρ 2011 - Ολυμπιακός 2013
  • Λεονάρντο/Αλ Νασρ 2017 - Θρασύβουλος 2005, Λεβαδειακός 2007, ΑΕΚ 2009
  • Φαμπιάν Εστογιανόφ/Αλ Νασρ 2015 - Πανιώνιος 2011
  • Άντχαρ Γιάχια/ Αλ Νασρ 2011 - Πλατανιάς 2014

Διαβάστε περισσότερα

Ρονάλντο: Οι οπαδοί της Αλ Νασρ γκρέμισαν το αεροδρόμιο για να υποδεχθούν Έλληνα που έκανε τον CR7 να κλάψει

Ρονάλντο: Αυτή είναι -η λαμπερή- ενδεκάδα της Αλ Νασρ με CR7

Ρονάλντο: Θα παίρνει καλό μισθό της Ελλάδας σε 2 λεπτά

News 24/7

24MEDIA NETWORK