Ρονάλντο: Η Αλ Νασρ κάνει την πρώτη μεγάλη αλλαγή λόγω εντάσεων

Τη λήξη της συνεργασίας της με τον Ρούντι Γκαρθία αναμένεται να ανακοινώσει άμεσα η Αλ Νασρ σύμφωνα με δημοσίευμα της MARCA. Οι κακές εμφανίσεις και οι εντάσεις με τους ποδοσφαιριστές οι λόγοι της αποχώρησης.

Portugal's Cristiano Ronaldo warms up prior to the Euro 2024 group J qualifying soccer match between Portugal and Liechtenstein at the Jose Alvalade stadium in Lisbon, Portugal, Thursday, March 23, 2023. (AP Photo/Armando Franca)
Ο Κριστιάνο Ρονάλντο στην προθέρμανση της εθνικής Πορτογαλίας AP

Παρελθόν από τη τεχνική ηγεσία της Αλ Νασρ αναμένεται να αποτελέσει ο Ρούντι Γκαρθία μετά από τα διαδοχικά αρνητικά αποτελέσματα της ομάδας το τελευταίο διάστημα.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της MARCA, ο λόγος της αποχώρησης του δεν είναι μόνο αυτός καθώς ο Γάλλος τεχνικός φέρεται να είχε έρθει σε έντονη αντιπαράθεση με πολλούς από τους ποδοσφαιριστές της ομάδας.

Το εν λόγω μέσο δεν ξεκαθαρίζει αν κάποιος από αυτούς είναι και ο Κριστιάνο Ρονάλντο, ο οποίος πάντως μετά από κάθε "γκέλα" της ομάδας μόνο ήρεμος δεν ήταν τόσο με τους συμπαίκτες του όσο και με τους αντιπάλους του.

Διαβάστε Περισσότερα

Κανσέλο: Έκανε μεγαλειώδη κίνηση που κανείς δεν πρόσεξε

Πεπ: Αποθέωσε "φευγάτο" παίκτη του και είπε πως μεγάλωσε 10 χρόνια σε 90 λεπτά

Μπενφίκα - Ίντερ: Ο "αρνητής βολέ" έδειξε την κλάση του και κράτησε το μηδέν

News 24/7

24MEDIA NETWORK