Ρονάλντο: Η Αλ Νασρ θέλει να του φέρει αστέρι της PL

Ενδιαφέρον για την απόκτηση του Γουίλφριντ Ζάχα φέρεται να έχει δείξει η Αλ Νασρ σύμφωνα με δημοσίευμα του TheEveningStandard που αναπαράγει και το GOAL.

FILE - Cristiano Ronaldo celebrates after scoring his side's second goal playing for a combined XI of Saudi Arabian teams Al Nassr and PSG during a friendly soccer match, at the King Saud University Stadium, in Riyadh, Saudi Arabia, Jan. 19, 2023. Ronaldo scored four goals for his new Saudi Arabian team Thursday, Feb. 9 bringing his career tally in domestic leagues to 503. Four days after his 38th birthday Ronaldo scored twice in each half to help Al Nassr defeat Al Wehda 4-0 in a Saudi Pro League game. (AP Photo/Hussein Malla, file)
Ο Κριστιάνο Ρονάλντο πανηγυρίζει AP

Τις πρώτες του μέρες στη Σαουδική Αραβία και την ομάδα της Αλ Νασρ διανύει ο Κριστιάνο Ρονάλντο με την επιρροή του να είναι ήδη μεγάλη τόσο εντός όσο και εκτός αγωνιστικού χώρου.

Η Αλ Νασρ για να ικανοποιήσει ακόμα περισσότερο τον CR7, εξετάζει αρκετούς ποδοσφαιριστές που είτε ήταν συμπαίκτες του στο παρελθόν είτε έχουν κάνει μεγάλη καριέρα και βρίσκονται στη Δύση της καριέρας τους, με τα ονόματα των Λούκα Μόντριτς, Σέρχιο Μπούσκετς και Σέρχιο Ράμος να ξεχωρίζουν.

Όπως αναφέρει σε δημοσίευμα του το theEveningStandard και αναπαράγει το GOAL, ένας ποδοσφαιριστής που είναι αρκετά πιθανό να πλαισιώσει τον Πορτογάλο σταρ στη γραμμή κρούσης, είναι ο πρώην άσος της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και νυν της Κρίστας Πάλας, Γουίλφριντ Ζάχα.

Το συμβόλαιο του Ζάχα με την ομάδα της Κρίσταλ Πάλας λήγει το ερχόμενο καλοκαίρι και ο ποδοσφαιριστής, σύμφωνα πάντα με το εν λόγω δημοσίευμα, φέρεται να... γλυκοκοιτάζει την περίπτωση της Σαουδικής Αραβίας, καθώς πέρα από την Αλ Νασρ βρίσκεται σε συζητήσεις και με τις Αλ Χιλάλ και Αλ Ιτιχάντ.

Διαβάστε Περισσότερα

Γιουβέντους: Ο Αλέγκρι διώχνει βασικό παίκτη και φέρνει συμπατριώτη του

Μπάγερν: Μετά τον Ζόμερ θέλει και άλλον τερματοφύλακα λόγω... Νόιερ

Ντάνι Άλβες: Η απόφαση του δικαστηρίου ανέτρεψε τα δεδομένα

News 24/7

24MEDIA NETWORK