Μπάγερν: Μετά τον Ζόμερ θέλει και άλλον τερματοφύλακα λόγω... Νόιερ

Το ενδιαφέρον της Μπάγερν Μονάχου για τον τερματοφύλακα Γκιγιέλμο Βικάριο επιβεβαίωσε με δηλώσεις του ο πρόεδρος της Έμπολι.

Bayern's head coach Julian Nagelsmann arrives at the pitch ahead of the Champions League group E soccer match between Bayern Munich and Dynamo Kyiv in Munich, Germany, Wednesday, Sept. 29, 2021. (AP Photo/Matthias Schrader)
Ο Τζούλιαν Νάγκελσμαν χαμογελαστός στην αναμέτρηση της Μπάγερν με την Ντιναμό Κιέβου AP

Τον τερματοφύλακα της εθνικής Ελβετίας Γιαν Ζόμερ απέκτησε στη χειμερινή μεταγραφική περίοδο η ομάδα της Μπάγερν Μονάχου για να αντικαταστήσει τον τραυματιά Μάνουελ Νόιερ.

Πέρα από τον Ζόμερ, η Μπάγερν φέρεται να εξετάζει και άλλες περιπτώσεις τερματοφυλάκων καθώς το μέλλον του Νόιερ στην ομάδα μοιάζει αμφίβολο, ειδικά μετά από τη στάση του ποδοσφαιριστή σε ζητήματα που αφορούν το εσωτερικό της ομάδας.

Σύμφωνα με ανάρτηση του γνωστού μεταγραφολόγου, Φαμπρίτσιο Ρομάνο, η Μπάγερν έχει στη λίστα της τον τερματοφύλακα της Έμπολι, Γκιγιέλμο Βικάριο, κάτι το οποίο επιβεβαίωσε και ο ίδιος ο πρόεδρος της ομάδας σε δηλώσεις του.

"...Προς το παρόν κανείς δεν έχει χτυπήσει την πόρτα μας αλλά ξέρουμε ότι οι ιθύνοντες της Μπάγερν έχουν στη λίστα τους τον Βικάριο από τον Γενάρη ..."

Ο Βικάριο είναι 26 ετών και αγωνίζεται στην Έμπολι από το περασμένο καλοκαίρι, όταν και τον απέκτησε από τη Κάλιαρι αντί 8.500.000 ευρώ.

Δείτε τη σχετική ανάρτηση

Διαβάστε Περισσότερα

Ντάνι Άλβες: Η απόφαση του δικαστηρίου ανέτρεψε τα δεδομένα

Άρσεναλ: Κοντά σε συμφωνία με Ράις, "τρελές" οι απαιτήσεις της Γούεστ Χαμ

Παρί: Ο Κελαϊφί θέλει επαναπρόσληψη κορυφαίου προπονητή

News 24/7

24MEDIA NETWORK