Ρονάλντο: Οι συμπαίκτες του έκαναν τρελή αλλαγή μετά από την άφιξή του

Πως οι ποδοσφαιριστές της Αλ Νασρ έχουν αλλάξει τις διατροφικές τους συνήθειες και κάνουν πιο σκληρή προπονήση από τότε που ήρθε στην ομάδα ο Κριστιάνο Ρονάλντο, δήλωσε ο διατροφολόγος της ομάδας.

Al Nassr's Cristiano Ronaldo enters the pitch to play the Saudi Pro League match between Al Ettifaq FC and Al Nassr FC at Mrsool Park Stadium, in Riyadh, Saudi Arabia, Sunday, Jan. 22, 2023. (AP Photo)
Ο Ρονάλντο με τη φανέλα της Αλ Νασρ AP

Κάτοικος Σαουδικής Αραβίας έγινε ο Κριστιάνο Ρονάλντο για χάρη της Αλ Νασρ και από την ημέρα που πάτησε το πόδι του στη χώρα δεν έχει σταματήσει να αποτελεί αντικείμενο μίμησης και θαυμασμού.

Πρώτοι απ΄όλους, αυτοί που τον βλέπουν καθημερινά και παρατηρούν τις ενέργειές του είναι οι συμπαίκτες του στην Αλ Νασρ οι οποίοι φέρεται να έχουν αλλάξει πολλές από τις συνήθειες τους.

Αυτό τουλάχιστον ανέφερε σε δηλώσεις του ο διατροφολόγος της Αλ Νασρ, Χοσέ Μπελίσα, λέγοντας όλοι οι ποδοσφαιριστές της ομάδας πλέον κάνουν διαφορετικά πράγματα από αυτά που έκαναν πριν έρθει ο CR7.

"...Όλοι οι ποδοσφαιριστές της Αλ Νασρ, από τότε που ήρθε στην ομάδα ο Ρονάλντο, προπονούνται πιο σκληρά και ακολουθούν αυστηρή δίαιτα..."

Διαβάστε Περισσότερα

Εμπαπέ: Αν πάει στην Ρεάλ θέλει μαζί και τον κολλητό του

Ρεάλ: Θέλει να φέρει στόπερ Παγκόσμιο πρωταθλητή

Γκβάρντιολ: Ομαδαρά κατέθεσε πρόταση "μαμούθ" αλλά η Λειψία είπε "όχι"

News 24/7

24MEDIA NETWORK