Ρονάλντο: Η Αλ Νασρ του φέρνει για παρτενέρ φορ από την Premier League

Για την περίπτωση του Γουίλφριντ Ζαχά κινείται δυναμικά η Αλ Νασρ με τον ποδοσφαιριστή να έχει ως προτεραιότητα τη μεταγραφή του σε ομάδα του Champions League.

Cristiano Ronaldo celebrates after scoring his side's first goal playing for a combined XI of Saudi Arabian teams Al Nassr and PSG during a friendly soccer match, at the King Saud University Stadium, in Riyadh, Saudi Arabia, Thursday, Jan. 19, 2023. (AP Photo/Hussein Malla)
Ο Κριστιάνο Ρονάλντο με τη φανέλα της Αλ Νασρ AP

"Αχόρταγες" είναι οι ομάδες της Σαουδικής Αραβίας καθώς δεν σταματούν να βολιδοσκοπούν ποδοσφαιριστές από τα κορυφαία ευρωπαϊκά πρωταθλήματα.

Η Αλ Νασρ είναι μία απ' αυτές, καθώς κατάφερε να αποσπάσει την υπογραφή του Κριστιάνο Ρονάλντο και να ολοκληρώσει ένα από τα μεγαλύτερα deal στην ιστορία του ποδοσφαίρου.

Οι ιθύνοντες της ομάδας θέλουν να έχουν ικανοποιημένο τον Πορτογάλο και έχουν θέσει ως προτεραιότητα την απόκτηση όσο το δυνατόν περισσότερων σταρ το ερχόμενο καλοκαίρι.

Η περίπτωση του Καντέ χάθηκε με τις προσπάθειες του συλλόγου να εστιάζουν πλέον στον παρτενέρ του CR7 στη γραμμή κρούσης της ομάδας.

Σύμφωνα με τον Φαμπρίτσιο Ρομάνο, αυτός έχει βρεθεί στο πρόσωπο του Γουίλφριντ Ζαχά, το συμβόλαιο του οποίου με την Κρίσταλ Πάλας λήγει άμεσα.

Ο Ζαχά έχει ως προτεραιότητα την παραμονή του στην Ευρώπη για χάρη ομάδας που αγωνίζεται στο Champions League, γι αυτό και προς το παρόν δεν έχει δώσει την οριστική του απάντηση στην Αλ Νασρ αλλά οι συζητήσεις μεταξύ των δύο πλευρών συνεχίζονται.

Δείτε τη σχετική ανάρτηση

Διαβάστε Περισσότερα

Σίτι: Οι Σαουδάραβες θέλουν να αρπάξουν το "αγαπημένο παιδί" του Πεπ

Νεϊμάρ: Η ομάδα του "τρελού" κάνει γέρο μπάσιμο για την απόκτησή του

Τσέλσι: "Ποτς" και Μπέλι διώχνουν τον "Κάπτεν Αμέρικα"

News 24/7

24MEDIA NETWORK