Τσέλσι: "Ποτς" και Μπέλι διώχνουν τον "Κάπτεν Αμέρικα"

Ένα βήμα πριν από την αποχώρηση του από τη Τσέλσι βρίσκεται ο Κρίστιαν Πούλίσικ, καθώς δεν υπολογίζεται από τον Μαουρίτσιο Ποτσετίνο.

Chelsea owner Todd Boehly gestures before the Champions League quarterfinal second leg soccer match between Chelsea and Real Madrid at Stamford Bridge stadium in London, Tuesday, April 18, 2023. (AP Photo/Kirsty Wigglesworth)
Ο πρόεδρος της Τσέλσι, Τοντ Μπέλι AP

Ριζικές είναι οι αλλαγές που θα γίνουν στη Τσέλσι το ερχόμενο διάστημα καθώς το ρόστερ είναι υπεράριθμο και ο Μαουρίτσιο Ποτσετίνο καλείται να αποφασίσει ποιους θέλει να κρατήσει στο ρόστερ αλλά και σε ποιες θέσεις η ομάδα χρειάζεται ενίσχυση.

Ο "Ποτς" έχει θέσει τις προτεραιότητές του για την ενίσχυση της ομάδας ενώ φέρεται πως έχει αποφασίσει ποιους ποδοσφαιριστές δεν υπολογίζει από το υπάρχον ρόστερ.

Σύμφωνα με τον Φαμπρίτσιο Ρομάνο, ένας απ' αυτούς είναι ο Κρίστιαν Πούλισικ, του οποίου το συμβόλαιο με τους "μπλε" λήγει το καλοκαίρι του 2024.

Ο Αμερικάνος δεν βρισκόταν ούτε στα βασικά πλάνα του Γκράχαμ Πότερ, ενώ φέρεται πως τα έχει "σπάσει" και με τη διοίκηση της ομάδας, και του έχει ζητηθεί να φέρει πρόταση προκειμένου να αποχωρήσει.

Ο ποδοσφαιριστής βρίσκεται στο στόχαστρο της Μίλαν, η οποία βέβαια έχει αρκετά εσωτερικά προβλήματα το τελευταίο διάστημα, μετά από την αποχώρηση του Πάολο Μαλντίνι από τον πάγκο, ενώ ο ποδοσφαιριστής έχει στα χέρια του και προτάσεις από ομάδες του MLS.

Δείτε τη σχετική ανάρτηση

Διαβάστε Περισσότερα

Παρί: Ο Κελαϊφί φέρνει ελεύθερο φορ για να "φτιάξει" τον Εμπαπέ

Παρί: Θρύλος της Άρσεναλ ο άνθρωπος "κλειδί" στο πλευρό του Νάγκελσμαν

Για χατίρι των CR7 και Μπενζεμά δίνονται 100 εκατ. για αστέρι της Τσέλσι

News 24/7

24MEDIA NETWORK