Σίτι: Οι Σαουδάραβες θέλουν να αρπάξουν το "αγαπημένο παιδί" του Πεπ

Πρότασεις από ομάδες της Σαουδικής Αραβίας φέρεται πως έχει στα χέρια του ο Ιλκάι Γκουντογκάν, λίγο μετά την πρόταση ανανέωσης που του κατέθεσε η Μάντσεστερ Σίτι.

Manchester City's head coach Pep Guardiola sits on the bench ahead of the Champions League quarterfinal, first leg, soccer match between Manchester City and Bayern Munich at the Etihad stadium in Manchester, England, Tuesday, April 11, 2023. (AP Photo/Dave Thompson)
Ο Πεπ Γκουαρντιόλα στον πάγκο της Μάντσεστερ Σίτι AP

Τις τελευταίες μέρες του συμβολαίου του με τη φανέλα της Μάντσεστερ Σίτι διανύει ο Ιλκάι Γκουντογκάν, με τους ιθύνοντες της ομάδας να του έχουν κάνει πρόταση ανανέωσης, αλλά τον ποδοσφαιριστή να μην έχει πάρει ακόμα τη τελική του απόφαση.

Για τον Γερμανό χαφ έντονο ενδιαφέρον έχει εκδηλώσει και η Άρσεναλ ενώ το, μέχρι πρότινος, μεγάλο φαβορί για την αγορά του, η Μπαρτσελόνα, έχει αποσυρθεί από τη μάχη εξαιτίας προβλημάτων που αντιμετωπίζει με το FFP.

Σύμφωνα με το Cadena SER, πρόταση για την αγορά του Γκουντογκάν έχουν καταθέσει και ομάδες από τη Σαουδική Αραβία, οι οποίες δεν σταματούν να πολιορκούν ποδοσφαιριστές από το πάνω ράφι, με πιο πρόσφατα παραδείγματα αυτά των Καρίμ Μπενζεμά και Ενγκολό Καντέ.

Θυμίζουμε πως για το μέλλον του Γκουντογκάν είχε τοποθετηθεί πρόσφατα και η γυναίκα του λέγοντας πως δεν περνούν και πολύ καλά στο Μάντσεστερ καθώς δεν τους αρέσει τόσο ο καιρός όσο και το φαγητό.

Διαβάστε Περισσότερα

Τσέλσι: "Ποτς" και Μπέλι διώχνουν τον "Κάπτεν Αμέρικα"

Νεϊμάρ: Η ομάδα του "τρελού" κάνει γέρο μπάσιμο για την απόκτησή του

Παρί: Θρύλος της Άρσεναλ ο άνθρωπος "κλειδί" στο πλευρό του Νάγκελσμαν

News 24/7

24MEDIA NETWORK