Γιουνάιτεντ: Μόνο κάλα δε πήρε ο Τεν Χαχ ερώτηση δημοσιογράφου για τον Χάκπο

Να αποφύγει να απαντήσει ξεχωριστά για τον Κόντι Χάκπο επέλεξε ο Έρικ Τεν Χαχ, παραδέχτηκε όμως πως έχασε έναν επιθετικό.

Manchester United's head coach Erik ten Hag gestures to his players during the English League Cup 4th round soccer match between Manchester United and Burnley, at Old Trafford in Manchester, England Wednesday, Dec. 21, 2022. (AP Photo/Dave Thompson)
Ο προπονητής της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ Έρικ Τεν Χαχ AP

Με νίκη επέστρεψε στις αγωνιστικές της υποχρέωσεις στην Premier League η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ αλλά όπως ήταν λογικό μετά από το τέλος της αναμέτρησης ο προπονητής της ομάδας, Έρικ Τεν Χαχ δε ρωτήθηκε μόνο για τον αγώνα με την Νότιγχαμ αλλά και για την υπόθεση του Κόντι Χάκπο.

Ο Χάκπο, τον οποίο όλα τα δημοσιεύματα ήθελαν να βρίσκεται ένα βήμα πριν από την υπογραφή του στην ομάδα της Γιουνάιτεντ, κατέληξε τελικά στη Λίβερπουλ με τους Κόκκινους Διαβόλους να βγαίνουν ξανά στην αγορά για να βρουν τον αντικαταστάτη του.

Ο Ολλάνδος τεχνικός σε σχετική ερώτηση που δέχτηκε για τον συμπατριώτη του δήλωσε "...δεν μ' άρεσει να μιλάω για ξεχωριστές περιπτώσεις. Κοιτάζουμε για επιθετικό. Ναι, γνωρίζουμε ότι χάσαμε έναν επιθετικό αλλά είμαστε στην αγορά και ψάχνουμε να βρούμε τον σωστό. Σωστός σημαίνει να μπορεί να δώσει ποιότητα στην ομάδα..."

Διαβάστε Περισσότερα

Μπάγερν: Με τρεις κινήσεις διαλύει τον ανταγωνισμό

Ρεάλ: Τρόμος! Οι τετρακέφαλοι του 16χρονου Έντρικ είναι εξωπραγματικοί

Άρσεναλ: Το εναλλακτικό πλάνο Μούντρικ κοστίζει 113 εκατ. ευρώ

News 24/7

24MEDIA NETWORK