Ρονάλντο: Η πιο τσιγκούνα ομάδα που απέρριψε τον Χάλαντ, είχε χάσει και τον Πορτογάλο για ψίχουλα

Η Έβερτον αρνήθηκε να δώσει 2,3 εκατομμύρια ευρώ για τον Κριστιάνο Ρονάλντο το 2002 όπως αποκαλύπτεται στο νέο βιβλίο "Messi vs Ronaldo" που κυκλοφορεί. Έχει κάνει το ίδιο και με τον Χάλαντ.

FILE - Portugal's Cristiano Ronaldo celebrates after Portugal's Diogo Dalot scored their side's third goal during the UEFA Nations League soccer match between the Czech Republic and Portugal at the Sinobo stadium in Prague, Czech Republic, Saturday, Sept. 24, 2022. (AP Photo/Petr David Josek, File)
Ο Κριστιάνο Ρονάλντο με την φανέλα της εθνικής Πορτογαλίας AP

Μία αποκάλυψη από το παρελθόν και την αρχή της ποδοσφαιρικής καριέρας του Κριστιάνο Ρονάλντο έχει δει το φως της δημοσιότητας.

Συγκεκριμένα, στο νέο βιβλίο με τίτλο "Messi vs Ronaldo" αποκαλύπτεται πως το 2002, η ομάδα της Έβερτον είχε απορρίψει τον Πορτογάλο σταρ για να στηρίξει το μεγαλύτερο της ταλέντο εκείνη την περίοδο, Γουέιν Ρούνεϊ.

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο τότε κόστιζε μόλις 2,3 εκατομμύρια ευρώ. Ήταν το τελευταίο καλοκαίρι που η χρηματιστηριακή αξία του Πορτογάλου ήταν τόσο χαμηλή αφού στην επόμενη θερινή μεταγραφική περίοδο η ομάδα της Σπόρτινγκ τον παραχώρησε στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ αντί 19.000.000 ευρώ.

Η Έβερτον πάντως τέτοια "εγκλήματα" τα έκανε και μετά από τον CR7. Όπως είναι ήδη γνωστό είχε την ευκαιρία να πάρει τον Έρλινγκ Χάλαντ, αλλά οι άνθρωποί της θεώρησαν πως τα 6.000.000 ευρώ είναι πολλά για έναν ποδοσφαιριστή που θα έπαιζε στην Κ23.

Διαβάστε Περισσότερα

Το ρεκόρ του Φαν Ντάικ "κάηκε", αυτό του Ράμος έρχεται με σπασμένα τα φρένα

Κβίτσα Κβαρατσχέλια: Τον "αγόρασε" μέχρι και ο Γκριεζμάν και του έστειλε μήνυμα

Πικέ, χωρίς παπούτσια και επικαλαμιδες στον πάγκο. Τον έντυνε ο Μπούσκετς για να μπει αλλαγή

News 24/7

24MEDIA NETWORK