Ρονάλντο: Ο ειδικός λόγος που οι Σαουδάραβες θέλουν τον CR7 και αφορά και την Ελλάδα

Τον Κριστιάνο Ρονάλντο ως κύρια διαφήμιση για το πρωτάθλημα τους θέλουν να χρησιμοποιήσουν οι Σαουδάραβες, ώστε να αύξησουν τις πιθανότητες για ανάληψη του Μουντιάλ το 2030.

Portugal's Cristiano Ronaldo smiles as he warms up during the Portugal's official training on the eve of the group H World Cup soccer match between Portugal and Ghana at the Al Shahaniya SC training site in Al Shahaniya, Qatar, Wednesday, Nov. 23, 2022. (AP Photo/Lee Jin-man)
Ο Κριστιάνο Ρονάλντο στην τελευταία προπόνηση της εθνικής Πορτογαλίας πριν την πρεμιέρα AP

Δίνουν και παίρνουν τα σενάρια για τον επόμενο σταθμό της καριέρας του Κριστιάνο Ρονάλντο, καθώς μετά το δημοσίευμα που τον συνδέει με τις Νιούκαστλ και Αλ Νασρ, έρχεται η Telegraph για να δώσει νέα δεδομένα στην υπόθεση του Πορτογάλου.

Συγκεκριμένα, αναφέρει πως παρόλο που ο Κριστιάνο Ρονάλντο τους προηγούμενους μήνες είχε απορρίψει μεγάλη προσφορά από την ομάδα της Αλ Χιλάλ, δεν θα σταματήσουν οι προτάσεις από ομάδες της Σαουδικής Αραβίας.

Ο λόγος είναι ότι οι Σαουδάραβες οραματίζονται να συνδιοργανώσουν το Μουντιάλ του 2030, μαζί με τις Ελλάδα και Αίγυπτο, και βρίσκουν στο πρόσωπο του Πορτογάλου σταρ το κατάλληλο πρόσωπο για να διαφημίσουν το πρωτάθλημά τους και να αυξήσουν τις πιθανότητες της ανάληψης της διοργάνωσης, αναφέρει το δημοσίευμα.

Διαβάστε Περισσότερα

Ντέιβιντ Μπέκαμ: Πουλάνε οι Γκλέιζερς, μπαίνει μπροστινός ο Μπεκς

Μουντιάλ 2022: Η επική αντίδραση του Ντεμπελέ όταν έμαθε πως έχασε η Γερμανία από την Ιαπωνία

Έρλινγκ Χάλαντ: Η πανέμορφη παίκτρια ποδοσφαίρου που του έκλεψε την καρδιά

News 24/7

24MEDIA NETWORK