Ρονάλντο: Ο Ρομάνο υποστήριξε τι περιμένει ο Πορτογάλος και δεν υπογράφει στην Αλ Νασρ

Πως περιμένει πρόταση από ευρωπαϊκή ομάδα γι' αυτό και δεν έχει αποδεχτεί ακόμα την πρόταση της Αλ Νασρ αναφέρει ο Φαμπρίτσιο Ρομάνο σε Tweet του για τον Κριστιάνο Ρονάλντο.

Portugal's Cristiano Ronaldo gestures as he leaves the pitch after being substituted during the World Cup group H soccer match between South Korea and Portugal, at the Education City Stadium in Al Rayyan , Qatar, Friday, Dec. 2, 2022. (AP Photo/Francisco Seco)
Ο Κριστιάνο Ρονάλντο με την φανέλα της εθνικής Πορτογαλίας (AP PHOTO/FRANCISCO SECO)

Την αποκάλυψη πως ο Κριστιάνο Ρονάλντο δεν πρόκειται να αποδεχθεί καμία πρόταση μέχρι το τέλος του Παγκοσμίου Κυπέλλου έκανε το προηγούμενο διάστημα ο Φαμπρίτσιο Ρομάνο αλλά πλέον δίνει και νέα δεδομένα στην υπόθεση.

Όπως αναφέρει σε Tweet του ο γνωστός Ιταλός μεταγραφολόγος, ο Πορτογάλος σταρ δεν αποδέχεται την πρόταση της Αλ Νασρ όχι μόνο επειδή αγωνίζεται στο Παγκόσμιο Κύπελλο αλλά κυρίως γιατί περιμένει κάποια ικανοποιητική πρόταση από κορυφαία ευρωπαϊκή ομάδα.

Θυμίζουμε ότι πρόσφατο δημοσίευμα ανέφερε πως η Τσέλσι δεν αποκλείεται να κινηθεί για τον Πορτογάλο καθώς ο αμερικάνος ιδιοκτήτης των Μπλε είχε έρθει σε επαφή με τον Ζόρζε Μέντες, ενώ πάντα παραμένει στο τραπέζι ο επαναπατρισμός του για την φανέλα της Σπόρτινγκ Λισαβόνας

Δείτε το tweet του Ρομάνο

Διαβάστε Περισσότερα

Στο Ολλανδία - Αργεντινή ο Ντι Μαρία θέλει εκδίκηση από το χειρότερο αφεντικό της καριέρας του

Μουντιάλ 2022: Απίθανο! Ο Κας έκρυψε τις φανέλες των Μέσι - Εμπαπέ στο πιο ασφαλές μέρος

Ρονάλντο: "Φερνάντο, φεύγω" η απειλή του Κριστιάνο στον Σάντος

News 24/7

24MEDIA NETWORK