Ρονάλντο: Παρά την μεταγραφή του στην Αλ Νασρ, έχει "διαλύσει" τους Εμπαπέ και Μέσι

15.000.000 ακόλουθους σε διάστημα 30 ημερών έχει κερδίσει ο Κριστιάνο Ρονάλντο σε αντίθεση με τους Λιονέλ Μέσι και Κιλιάν Εμπαπέ οι οποίοι έχασαν μέρος της "ινσταγκραμικής τους δύναμης".

Cristiano Ronaldo gestures playing for a combined XI of Saudi Arabian teams Al Nassr and Al Hilal is flanked by PSG's Lionel Messi during a friendly soccer match, at the King Saud University Stadium, in Riyadh, Saudi Arabia, Thursday, Jan. 19, 2023. (AP Photo/Hussein Malla)
Ο Κριστιάνο Ρονάλντο με τον Λιονέλ Μέσι AP

Στην Αλ Νάσρ συνεχίζει την καριέρα του ο Κριστιάνο Ρονάλντο με ένα... βασιλικό συμβόλαιο που τον δένει με την ομάδα μέχρι και το 2030.

Ο Πορτογάλος σταρ έχει κεντρίσει τα βλέμματα με τις εμφανίσεις του τόσο εντός όσο και εκτός αγωνιστικού χώρου στη Σαουδική Αραβία κάτι που έχει εκτοξεύσει ακόμα περισσότερο τη δημοφιλία του αλλά και τους ακόλουθούς του στο Instagram.

Θυμίζουμε, ότι ο Πορτογάλος ποδοσφαιριστής πρόσφατα έσπασε το ρεκόρ των 400.000.000 ακόλουθων στο Instagram και συνεχίζει να "ανεβαίνει" σε αντίθεση με τα άλλα δύο μεγάλα αστέρια του Παγκοσμίου ποδοσφαίρου, Κιλιάν Εμπαπέ και Λιονέλ Μέσι που έχουν χάσει αρκετούς ακόλουθους.

Συγκεκριμένα, ο CR7 μέσα σε ένα μήνα έχει κερδίσει 15.000.000 ακόλουθους σε αντίθεση με τους Μέσι και Εμπαπέ οι οποίοι έχασαν τις τελευταίες 30 μέρες 577.000 και 250.000 ακόλουθους αντίστοιχα.

Πάντως, ο Μέσι εξακολουθεί να έχει το ρεκόρ με τα περισσότερα λαικ σε μία φωτογραφία που δεν άλλη απ' αυτή που είχε ανεβάσει αγκαλιά το τρόπαιο του Μουντιάλ.

Διαβάστε Περισσότερα

Κόντε: Έκπληξη! Αυτό είναι το μεγάλο φαβορί για να τον διαδεχθεί

Ο προπονήτης που σόκαρε τους Αργεντίνους είναι κοντά στη μεγαλύτερη πρόκληση της καριέρας του

Ρεάλ: Ο Αντσελότι έδωσε το πράσινο φως για αστέρι 80 εκατ. της Τσέλσι

News 24/7

24MEDIA NETWORK