Ρεάλ: Ο Αντσελότι έδωσε το πράσινο φως για αστέρι 80 εκατ. της Τσέλσι

Ενδιαφέρον για την απόκτηση του Κάιλ Χάβερτζ δείχνει η Ρεάλ Μαδρίτης σύμφωνα με δημοσίευμα του Fichajes.

Real Madrid's head coach Carlo Ancelotti waits for the start of the Champions League, round of 16 second leg soccer match between Real Madrid and Liverpool at the Santiago Bernabeu stadium in Wednesday, March 15, 2023. (AP Photo/Manu Fernandez)
Ο Κάρλο Αντσελότι στον πάγκο της Ρεάλ Μαδρίτης AP

Έναν επιθετικό που θα καταφέρει να πλαισιώσει με τον καλύτερο δυνατό τρόπο τον Καρίμ Μπενζέμα αναζητά ο Κάρλο Αντσελότι και το επιτελείο του.

Σύμφωνα με δημοσίευμα του Fichajes που αναπαράγει και το GOAL οι Μαδριλένοι έχουν ψηλά στη λίστα τους την περίπτωση του άσου της Τσέλσι, Κάιλ Χάβερτζ.

Ο Γερμανός πήρε μεταγραφή στη Τσέλσι το καλοκαίρι του 2020 με τους άγγλους να βγάζουν από τα ταμεία τους το ποσό των 80.000.000 ευρώ για να τον αγοράσουν από την Μπάγερ Λεβερκούζεν.

Η Ρεάλ θέλει να εκμεταλλευτεί το γεγονός πως η αγγλική ομάδα χρειάζεται να πουλήσει αρκετούς ποδοσφαιριστές προκειμένου να μην αντιμετωπίσει προβλήματα με το FFP και θεωρεί πως μπορεί να βρεθεί η κατάλληλη φόρμουλα προκειμένου να κάνει δικό της τον ποδοσφαιριστή.

Θυμίζουμε, ότι ο Πέρεθ έχει δώσει εντολή προκειμένου το ερχόμενο καλοκαίρι η ομάδα να ενισχυθεί σε όλες τις απαιτούμενες θέσεις καθώς μόνο ικανοποιημένος δεν είναι από τη φετινή της εικόνα κάτι που δείχνει και το πρόσφατο ξέσπασμά του.

Διαβάστε Περισσότερα

Ο προπονήτης που σόκαρε τους Αργεντίνους είναι κοντά στη μεγαλύτερη πρόκληση της καριέρας του

Χάλαντ: Τον... μάτιασαν μετά από το ρεκόρ

Ικάρντι: Για τα μάτια της Νάρα πήγε και στο... MasterChef

News 24/7

24MEDIA NETWORK