Ρονάλντο: Σνόμπαρε επιδεικτικά θρύλο της Γιουνάιτεντ

Την ενόχλησή του για τις επικριτικές δηλώσεις του Γκάρι Νέβιλ προς το πρόσωπό του έδειξε ο Κριστιάνο Ρονάλντο κατά την είσοδό του στον αγωνιστικό χώρο για το παιχνίδι με τη Γουέστ Χαμ.

Manchester United's Cristiano Ronaldo gestures during the English Premier League soccer match between Manchester United and West Ham United at Old Trafford stadium in Manchester, England, Sunday, Oct. 30, 2022. (AP Photo/Jon Super)
Ο Κριστιάνο Ρονάλντο στην αναμέτρηση κόντρα στη Γουέστ Χαμ AP

Έντονα σχολιάστηκε από τους χρήστες του Twitter η κίνηση του Κριστιάνο Ρονάλντο κατά την άφιξή του στον αγωνιστικό χώρο του Όλντ Τράφορντ.

Συγκεκριμένα, κατά την είσοδό του στο γήπεδο, ο Πορτογάλος απέφυγε να χαιρετήσει τον σχολιαστή του Sky Sports και επί 18 συναπτά έτη ποδοσφαιριστή της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Γκάρι Νέβιλ.

Όλα αυτά μόνο τυχαία δεν είναι καθώς ο Νέβιλ είχε δηλώσει μετά το περιστατικό ανάμεσα στον Κριστιάνο Ρονάλντο και τον Έρικ Τεν Χαχ πως η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ πρέπει να λύσει τη συνεργασία της μαζί του μετά τη στάση του Πορτογάλου.

Αυτές οι δηλώσεις "έφτασαν" στα αυτιά του Πορτογάλου, και στην αναμέτρηση κόντρα στην Γουέστ Χαμ έδειξε τη δυσαρέσκειά του με τον πλέον ξεκάθαρο τρόπο.

Δείτε το σχετικό απόσπασμα

Διαβάστε Περισσότερα

Τσάβι: Πρόβλημα τα "τριτοξάδερφα" στον πάγκο

Ρεάλ Μαδρίτης: Έχει βάλει στο μάτι παικταρά της Άρσεναλ για να φτιάξει επίθεση "φωτιά"

Γιουνάιτεντ : Ρεκόρ 85ετιας που οι "Κόκκινοι Διάβολοι" τηρούν πιστά στις καλές και στις κακές εποχές

News 24/7

24MEDIA NETWORK