Τσάβι: Πρόβλημα τα "τριτοξάδερφα" στον πάγκο

Ο Τσάβι έχει φτιάξει ένα επιτελείο με συγγενείς και φίλους γεγονός που βρέθηκε στο στόχαστρο κορυφαίου ισπανικού Μέσου.

Barcelona's head coach Xavi Hernandez waits for the start of the Spanish La Liga soccer match between FC Barcelona and Villareal at Camp Nou stadium in Barcelona, Spain, Thursday, Oct. 20, 2022. (AP Photo/Joan Monfort)
Ο Τσάβι δέχθηκε επίθεση εξαιτίας του επιτελείου του AP PHOTO/JOAN MONFORT

Η SPORT και συγκεκριμένα ο διευθυντής του ισπανικού Μέσου, έγραψε άρθρο μέσω του οποίου κατακεραύνωσε τον Τσάβι. Η αιτία αυτής της επίθεσης είχε συγκεκριμένο λόγο και αφορά τις επιλογές που έχει κάνει ο προπονητής της Μπαρτσελόνα αναφορικά με το επιτελείο του.

Ο αρθρογράφος θεωρεί πως ο Τσάβι έχει λειτουργήσει με το συναίσθημα έχοντας στο πλευρό του ανθρώπους που περισσότερο είναι συγγενείς και φίλοι του παρά ικανοί να στελεχώσουν έναν προπονητή και μία ομάδα με βλέψεις για κατάκτηση του Champions League.

Για την οικονομία του θέματος η SPORT αναφέρει πως ο βοηθός του Τσάβι είναι ο αδερφός του Όσκαρ ο οποίος είναι καλός άνθρωπος, αλλά με καθόλου επιρροή στ' αποδυτήρια. Ο έτερος βοηθός είναι ο Αλέγκρε που φέρεται να εργαζόταν ως σκάουτ σε μία τοπική ομάδα κι έπειτα ως προπονητής, απολύθηκε από ομάδα τρίτης κατηγορίας λόγω κακών αποτελεσμάτων.

Ο γυμναστής είναι καρδιακός φίλος του Τσάβι, ονομάζεται Ιβάν Τόρες και έχει δουλέψει μόνο στην Άβιλα. Οι σκάουτ έχουν εργαστεί σε μικρές ομάδες. Κάπως έτσι περιέγραψε το επιτελείο του προπονητή της Μπάρτσα η SPORT, ζητώντας αλλαγές...

Διαβάστε περισσότερα

Ρονάλντο: Η πιο τσιγκούνα ομάδα που απέρριψε τον Χάλαντ, είχε χάσει και τον Πορτογάλο για ψίχουλα

Γιούργκεν Κλοπ: Η "κατάρα" της έβδομης σεζόν πάνω από το κεφάλι του κόουτς της Λίβερπουλ

Λίβερπουλ: Δίνει τα πάντα για το αγαπημένο παιδί του Αντσελότι

News 24/7

24MEDIA NETWORK