Ρονάλντο: Θεωρεί ότι έκανε την κίνηση ματ για την αλλαγή του ποδοσφαίρου

Πώς θεωρεί ότι άνοιξε τον δρόμο για να πάνε αρκετά μεγάλα ονόματα στη Σαουδική Αραβία ανέφερε σε δηλώσεις του ο Κριστιάνο Ρονάλντο.

Al Nassr's Cristiano Ronaldo enters the pitch to play the Saudi Pro League match between Al Ettifaq FC and Al Nassr FC at Mrsool Park Stadium, in Riyadh, Saudi Arabia, Sunday, Jan. 22, 2023. (AP Photo)
Ο Ρονάλντο με τη φανέλα της Αλ Νασρ AP

Στη Σαουδική Αραβία για χάρη της Αλ Νασρ μετακόμισε ο Κριστιάνο Ρονάλντο στη χειμερινή μεταγραφική περίοδο με ποσό ρεκόρ ακούγοντας μάλιστα ουκ ολίγα αρνητικά σχόλια για την ενέργειά του.

Μετά τον Ρονάλντο, οι Σαουδάραβες δεν σταμάτησαν καθώς κατάφεραν να πείσουν τον Καρίμ Μπενζεμά να εγκαταλείψει την Ρεάλ Μαδρίτης για χάρη της Αλ Ιτιχάντ, ενώ το ίδιο συνέβη και με τον Ενγκολό Καντέ.

Ο ίδιος ο Πορτογάλος σταρ σε δηλώσεις του θεωρεί πως ήταν σίγουρος από την αρχή ότι η απόφασή του να μετακομίσει στο πρωτάθλημα της Σαουδικής Αραβίας άνοιξε τον δρόμο και σε άλλους μεγάλους αστέρες για να δουν με άλλο μάτι την εν λόγω διοργάνωση και να φέρουν την αλλαγή.

Ήξερα πως όταν πήγα στην Αραβία, άνοιξα το κουτί. Δεν έκανα λάθος. Είμαι σίγουρος ότι σε δύο ή τρία χρόνια θα είναι ένα από τα σημαντικότερα πρωταθλήματα στον κόσμο, ο Καρίμ απόφασισε να έρθει και θεωρώ πως πολλοί ακόμα θα κάνουν το ίδιο..."

Θυμίζουμε πως ο CR7 όπου σταθεί και όπου βρεθεί δηλώνει πως το πρωτάθλημα της Σαουδικής Αραβίας θα είναι ένα από τα 4-5 καλύτερα πρωταθλήματα στον κόσμο, παρά τα σενάρια που τον ήθελαν να έχει τάσεις φυγής εξαιτίας της ποιότητας του ποδοσφαίρου αλλά και της ζωής στη χώρα της Μέσης Ανατολής.

Διαβάστε Περισσότερα

Μπάγερν: "Έκλεψε" άλλον έναν ποδοσφαιριστή της Ντόρτμουντ

Μέσι: Κι όμως ο ιδιοκτήτης της Ίντερ Μαϊάμι είχε προβλέψει την μεταγραφή του Λίο από το 2021

Η Τότεναμ θέλει τον Μαγκουάιρ για να κάνει χαλάστρα στην Ρεάλ

News 24/7

24MEDIA NETWORK