Ροντρίγκο: Απογείωσε την απόδοσή του με το "μαγικό" δαχτυλίδι, θα εφαρμόσει την τεχνική και η Ρεάλ

Ένα ειδικό δαχτυλίδι το οποίο καταγράφει τον βαθμό ξεκούρασης του φοράει στον ύπνο του ο Ροντρίγκο, γεγονός που έχει βοηθήσει στην καλύτερη του απόδοση στις προπονήσεις.

Real Madrid's Rodrygo eyes the ball during the Champions League semifinal first leg soccer match between Real Madrid and Manchester City at the Santiago Bernabeu stadium in Madrid, Spain, Tuesday, May 9, 2023. (AP Photo/Manu Fernandez)
Ο παίκτης της Ρεάλ Μαδρίτης, Ροντρίγκο AP

Εντυπωσιακή χρονιά με τη φανέλα της Ρεάλ Μαδρίτης πραγματοποιεί ο Ροντρίγκο, αποτελώντας μαζί με τον συμπατριώτη του, Βινίσιους Τζούνιορ, το παρόν και το μέλλον της επιθετικής γραμμής της ομάδας.

Σύμφωνα με δημοσίευμα του GOAL, ο 22χρονος Βραζιλιάνος προσέχει όλες τις λεπτομέρειες προκειμένου να έχει όσο το δυνατόν καλύτερη απόδοση, με αποκορύφωμα ένα θαυματουργό δαχτυλίδι που φοράει στον ύπνο του.

Συγκεκριμένα, ο νεαρός επιθετικός φοράει πάντα όταν κοιμάται ένα ειδικό δαχτυλίδι το οποίο καταγράφει το πόσο καλά κοιμήθηκε και αν ξεκουράστηκε, με τα αναλυτικά στοιχεία να πηγαίνουν στον προσωπικό του γυμναστή, ο οποίος ανάλογα με την κατάσταση του παίκτη, φτιάχνει και το αντίστοιχο πρόγραμμα γυμναστικής.

Μάλιστα, η Ρεάλ έχει εντυπωσιαστεί από τη συγκεκριμένη τεχνική και δεν αποκλείεται άμεσα να την εφαρμόσει σε όλους τους ποδοσφαιριστές της.

Διαβάστε Περισσότερα

Ραούλ: Φεύγει από την Ρεάλ και είναι έτοιμος για το μεγάλο βήμα

Τσέλσι: Ο Μεντί έκανε αλλαγή που προμηνύει αποχώρηση

Μουρίνιο: Δεν δέχτηκε τα "συγχαρητήρια" δημοσιογράφου για μυθικό λόγο

News 24/7

24MEDIA NETWORK