Ρούνει: Συνεχίζει να μελετάει τον Πεπ και προτείνει στον Τεν Χαχ την "μέθοδο Μουρίνιο"

Πώς η Γιουνάιτεντ πρέπει να εφαρμόσει τακτικές Μουρίνιο για να μπορέσει να κατακτήσει το FA Cup, ανέφερε σε δηλώσεις του ο Γουέιν Ρούνεϊ.

D.C. United head coach Wayne Rooney reacts after an MLS soccer match against Orlando City, Sunday, July 31, 2022, in Washington. D.C. United won 2-1. (AP Photo/Julio Cortez)
Ο Γουέιν Ρούνεϊ σε αναμέτρηση της D.C United AP

Την Μάντσεστερ Σίτι θα αντιμετωπίσει η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ για τον τελικό του FA Cup, διεκδικώντας το δεύτερο της τρόπαιο στη χρονιά μετά από αυτό του Carabao Cup.

Η ομάδα του Πεπ Γκουαρντιόλα διανύει εξαιρετική περίοδο με τον παλαίμαχο ποδοσφαιριστή της Γιουνάιτεντ, Γουέιν Ρούνεϊ, να δίνει κάποιες συμβουλές στον Τεν Χαχ για τον τρόπο που πρέπει να αντιμετωπίσει την Σίτι.

Συγκεκριμένα, ο Άγγλος,που αυτή την περίοδο βρίσκεται στον πάγκο της D.C. United, θεωρεί ότι ο Τεν Χαχ πρέπει να παίξει αρκετά "σφιχτά" και να βασιστεί στις αντεπιθέσεις, τακτική την οποία έχει εφαρμόσει σε κάποια παιχνίδια μεταξύ των δύο ομάδων στο παρελθόν και έχει αποδώσει.

"...Η Γιουνάιτεντ είχε επιτυχίες κόντρα στην Μάντσεστερ Σίτι τα τελευταία χρόνια παίζοντας στην αντεπίθεση, με τον Ράσφορντ και τον Μαρσιάλ μπροστά..."

Μάλιστα ο θρύλος των Κόκκινων Διαβόλων έφερε στη μνήμη του τις τακτικές που χρησιμοποιούσε ο Ζοσέ Μουρίνιο κατά τη θητεία του στη Τσέλσι, το οποίο αργότερα έγινε ευρέως γνωστό και ως "park the bus"

Θυμίζουμε ότι πρόσφατα ο Ρούνεϊ είχε κάνει πρόβλεψη για την έκβαση του παιχνιδιού της Ρεάλ Μαδρίτης με την Μάντσεστερ Σίτι, λέγοντας πως οι Μαδριλένοι δεν μπορούν να σταματήσουν με τίποτα την ομάδα του Πεπ Γκουαρντιόλα παρά το 1-1 του πρώτου παιχνιδιού.

Διαβάστε Περισσότερα

Μπαρτσελόνα: Προσπαθεί να πάρει "τσάμπα" αστέρι του Σιμεόνε

Αλέξις Σάντσες: Μετά την Παρί, τον θέλουν και δύο πρώην ομάδες του

Βινίσιους: Δύο κορυφαίοι σύλλογοι "χρυσώνουν" την Ρεάλ για να γίνει το μπαμ της χρονιάς

News 24/7

24MEDIA NETWORK