Σαββίδης: "Ρεαλιστική σκέψη η αποχώρηση"

Με μήνυμά του προς τον πρόεδρο της ΠΑΕ ΠΑΟΚ Ιάκωβο Αγγελίδη, ο ιδιοκτήτης του Δικεφάλου Ιβάν Σαββίδης τόνισε ότι η αποχώρηση του ΠΑΟΚ από το πρωτάθλημα είναι μία ρεαλιστική σκέψη.

Σαββίδης: "Ρεαλιστική σκέψη η αποχώρηση"
INTIME SPORTS

Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ ενημέρωσε σχετικά: "Σε έντονη συναισθηματική φόρτιση επικοινώνησε χθες μετά το ματς της Μυτιλήνης με τον Πρόεδρο της ΠΑΕ ΠΑΟΚ ο ιδιοκτήτης της ομάδας κ. Ιβάν Σαββίδης.

Ζήτησε να γίνει απόλυτα κατανοητό σε όλους ότι οι σκέψεις για αποχώρηση από το Πρωτάθλημα δεν είναι μια “κούφια” απειλή, αλλά ρεαλιστική σκέψη. Με δεδομένο ότι προφανώς ο ΠΑΟΚ θα δημιουργήσει μεγαλύτερο ρήγμα στο υπάρχον σύστημα με την αποχώρησή του, παρά με την παρουσία του.

Ζήτησε επίσης να γίνουν όλες εκείνες οι εσωτερικές συζητήσεις με τους φορείς της ιδέας του ΠΑΟΚ (οπαδούς, Α.Σ., παλαιμάχους) για τον τρόπο της πιθανής αποχώρησης, καθώς και η απαραίτητη προεργασία ώστε ο Σύλλογος να οχυρωθεί οικονομικά και ηθικά, με τη δική του απόλυτη ευθύνη, για όσο θα διαρκέσει η απουσία του από αυτό το Ελληνικό Πρωτάθλημα.

Δεν περιορίζεται και δεν σταματά το όραμά μας για ένα ποδόσφαιρο καθαρό, αντάξιο των Ελλήνων που το αγαπούν και είμαστε διατεθειμένοι να κάνουμε -με όποιο κόστος- τα πάντα για να το επιτύχουμε".

Διαβάστε ακόμη:

ΠΑΡΑΚΑΜΕΡΑ: Οι αντιδράσεις του Αναστασιάδη

ΠΑΕ: "Ας συσπειρωθουμε απέναντι σε κάθε πρόκληση"

Θέμης Καίσαρης: Δέκα μικροί Μήτσιοι

Τσάρλυ: Ο Μήτσιος και η τρέλα του Άγγελου

Κώστας Κεφαλογιάννης: Η Παναγιά δεν θα στέλνει τον Τερζή κάθε φορά

PhotoStop: Η αποχώρηση του ΠΑΟΚ του Βουλινού το 1990

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ