Σαββίδης: "Τώρα μπορεί να προχωρήσει η ανάπτυξη του ΠΑΟΚ"

Ο Ιβάν Σαββίδης με γραπτή δήλωσή του ευχαρίστησε την κυβέρνηση για την αποτελεσματικότητά της και έδωσε το σύνθημα για ένα αυτάρκη και αυτόνομο ΠΑΟΚ, μετά την σημαντική εξέλιξη για τη ρύθμιση χρεών.

Σαββίδης: "Τώρα μπορεί να προχωρήσει η ανάπτυξη του ΠΑΟΚ"

Ο μεγαλομέτοχος του "Δικεφάλου", μέσω της επίσημης ιστοσελίδας της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, με αφορμή την τροποποίηση της παραγράφου 1 του άρθρου 1 του νόμου 4321/2015, η οποία δημοσιεύτηκε στο ΦΕΚ 35Α/27-03-2015, τοποθετήθηκε με γραπτή δήλωση:

Σ' αυτήν αναφέρει:

"Θα ήθελα να ευχαριστήσω την παρούσα κυβέρνηση για την προσπάθεια, τις ενέργειες και κυρίως για την αποτελεσματικότητά της.

Αυτή η κυβέρνηση έδωσε λύση σε ένα πρόβλημα που ταλανίζει τα τελευταία χρόνια όχι μόνο την ΠΑΕ ΠΑΟΚ αλλά και αμέτρητες επιχειρήσεις στη χώρα και αποτελούσε τροχοπέδη στην ανάπτυξη που είναι και το ζητούμενο αυτή την εποχή.

Πλέον ανοίγει ο δρόμος για έναν ισχυρό, αυτάρκη και αυτόνομο ΠΑΟΚ! Από την πλευρά μας αυτό που μπορούμε να υποσχεθούμε είναι ότι θα τακτοποιήσουμε την οφειλή μας προς το Δημόσιο το συντομότερο δυνατό και θα συνεχίσουμε να διατηρούμε την ίδια καθαρή και διαφανή σχέση με το κράτος.

Απελευθερωμένοι από τα δεσμά των χρεών θα είμαστε σε θέση να ανακοινώσουμε άμεσα τη στρατηγική ανάπτυξης του ΠΑΟΚ και να οδηγήσουμε τον σύλλογο εκεί που τον ονειρευόμαστε".

Διαβάστε ακόμη

Η λύση για τα χρέη του ΠΑΟΚ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ