Σέρχιο Αγκουέρο: Τι απαντά στο δίλημμα Μέσι ή Μαραντόνα

Τη δική του ξεχωριστή απάντηση έδωσε ο Σέρχιο Αγκουέρο στο δίλημμα Μέσι ή Μαραντόνα, λέγοντας πως δεν του αρέσουν αυτού του είδους οι συγκρίσεις.

Argentina head coach Diego Maradona, right, and Argentina's Lionel Messi, left walk off the pitch after  the World Cup group B soccer match between Argentina and South Korea at Soccer City in Johannesburg, South Africa, Thursday, June 17, 2010. Argentina won 4-1.  (AP Photo/Marcio Jose Sanchez)
Ο Λιονέλ Μέσι με τον Ντιέγκο Μαραντόνα στο Παγκόσμιο Κύπελλο του 2010 ASSOCIATED PRESS

Ένας από τους ποδοσφαιριστές που υπό φυσιολογικές συνθήκες θα έδινε το "παρών" στο Παγκόσμιο Κύπελλο που θα διεξαχθεί στο Κατάρ, είναι ο Σέρχιο Αγκουέρο.

Ο Αργεντινός, που σταμάτησε άδοξα τη ποδοσφαιρική του καριέρα εξαιτίας ενός προβλήματος στη καρδιά, κλήθηκε να απαντήσει σε συνέντευξη που έδωσε στο Stake.com σε ένα από τα μεγαλύτερα διλήμματα των Αργεντίνων, που δεν είναι άλλο από το ποιος είναι ο καλύτερος Αργεντίνος ποδοσφαιριστής. Ο Λιονέλ Μέσι ή ο Ντιέγκο Μαραντόνα.

Ο Αγκουέρο, παρότι συνδέεται με φιλία χρόνων με τον Λιονέλ Μέσι, θέλησε να είναι αντικειμενικός. "...δεν μου άρεσαν ποτέ αυτού του είδους οι συγκρίσεις. Και δεν έχει να κάνει με το ποιος είναι μεγαλύτερο σύμβολο για τη χώρα..."

"...Και οι δύο τους κατέχουν μία ξεχωριστή θέση στις καρδιές των Αργεντίνων. Μου αρέσει περισσότερο να σκέφτομαι πόσο τυχεροί είμαστε εμείς οι Αργεντίνοι που έχουμε τον Ντίεγκο και τον Λιο, ο καθένας στην εποχή του, οι καλύτεροι παίκτες στην ιστορία..."

Διαβάστε Περισσότερα

Γιαγιά Τουρέ: Περιζήτητος ακόμα και στο νέο του επάγγελμα

Γαλλία: Ποιος είναι ο Κόλο Μουανί που παίρνει τη θέση του Ενκουνκού

Μπαρτσελόνα: Δεν μπορεί να κάνει μεταγραφές τον Ιανουάριο

News 24/7

24MEDIA NETWORK