Σεβίλλη: Νικητής Europa League με την Ατλέτικο το φαβορί για τον πάγκο της ομάδας

Ένα βήμα πριν από την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας της Σεβίλλης βρίσκεται ο Κίκε Σάντσεθ Φλόρες σύμφωνα με όσα αναφέρει σε ανάρτησή του ο Φαμπρίτσιο Ρομάνο.

Σεβίλλη: Νικητής Europa League με την Ατλέτικο το φαβορί για τον πάγκο της ομάδας
Ο Κίκε Σάντσεθ Φλόρες στον πάγκο της Γουότφορντ AP

Σε άλλη μία αλλαγή προπονητή θα προχωρήσει η Σεβίλλη καθώς έλυσε τη συνεργασία της με τον Ντιέγκο Αλόνσο μετά από τα διαδοχικά ανεπιτυχή αποτελέσματα και σύμφωνα με τον Φαμπρίτσιο Ρομάνο βρίσκεται κοντά σε συμφωνία με προπονητή με μεγάλη εμπειρία από το ισπανικό πρωτάθλημα.

Ο λόγος για τον Κίκε Σάντσεθ Φλόρες ο οποίος είναι μακριά από τους πάγκους μετά από την αποχώρησή του από τη τεχνική ηγεσία της Χετάφε τον περασμένο Απρίλιο, και φέρεται πως είναι ο εκλεκτός για να αντικαταστήσει τον Ντιέγκο Αλόνσο στον πάγκο της Σεβίλλης.

Θυμίζουμε πως, μεταξύ άλλων, ο Φλόρες έχει περάσει για μία 2ετια από τον πάγκο της Ατλέτικο Μαδρίτης, με την οποία πανηγύρισε την κατάκτηση του Europa League και του Uefa Super Cup ενώ έχει βρεθεί και σ' αυτόν των Μπενφίκα και Βαλένθια.

Μάλιστα, η προπονητική του καριέρα ξεκίνησε από τον πάγκο της ομάδας u17 της Ρεάλ Μαδρίτης όπου και παρέμεινε για σχεδόν μία 7ετία.

Θυμίζουμε πως η Σεβίλλη πρόσφατα έμεινε εκτός ευρωπαϊκών διοργανώσεων καθώς τερμάτισε στη 4η θέση στον όμιλό της στο Champions League ενώ στο ισπανικό πρωτάθλημα βρίσκεται μόλις πάνω από τη ζώνη του υποβιβασμού υπερτερώντας στην ισοβαθμία με την Θέλτα.

Δείτε τη σχετική ανάρτηση

Διαβάστε Περισσότερα

Ρεάλ: Ο Αλάμπα χάνει τη σεζόν και ο Αντσελότι άφησε ανοιχτό παραθυράκι

Από τα σαλόνια της Λίβερπουλ, χαμηλά στην Μπόρνμουθ και τώρα στα ραντάρ διεκδικήτριας του τίτλου

Ο εκπληκτικός Ονάνα ξέσπασε, αυτοαποθεώθηκε και ζήτησε ψυχραιμία

News 24/7

24MEDIA NETWORK