Ο εκπληκτικός Ονάνα ξέσπασε, αυτοαποθεώθηκε και ζήτησε ψυχραιμία

Ο Αντρέ Ονάνα ακούει πολλά από τότε που συμφώνησε με την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και βγήκε μπροστά για να υπερασπιστεί τον εαυτό του.

Manchester United's goalkeeper Andre Onana, right, celebrates with teammates after makes a save penalty shoot during the Champions League group A soccer match between Manchester United and Copenhagen at the Old Trafford stadium in Manchester, England, Tuesday, Oct. 24, 2023. (AP Photo/Dave Thompson)
Ο Αντρέ Ονάνα AP PHOTO/DAVE THOMPSON

Ο Αντρέ Ονάνα άφησε την Ίντερ για να γίνει ο διάδοχος του Νταβίντ Ντε Χέα στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Ο έμπειρος γκολκίπερ από τότε που έκατσε κάτω από το τέρμα των Κόκκινων Διαβόλων έχει ακούσει πολλά για τα λάθη του...

Έφτασε λοιπόν η στιγμή για τον διεθνή πορτιέρε να βγει μπροστά και υπερασπιστεί τον εαυτό του. Ο Ονάνα το έκανε μέσω του Sky και μάλιστα με στιλ. Τις δηλώσεις στις οποίες ο 27χρονος Καμερουνέζος αποθεώνει την ποιότητά του αναπαρήγαγε στο λογαριασμό του στο Twitter και ο Φαμπρίτσιο Ρομάνο.

"Θέλετε να μου πείτε μέσα σε έξι μήνες πως ο καλύτερος τερματοφύλακας του Champions League την περασμένη σεζόν έγινε ο χειρότερος στον κόσμο; Όχι...

Ήξερα ότι το σωστό στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Είναι απλά θέμα χρόνου...

Δεν είμαι χαρούμενος γιατί ξέρω πως μπορώ καλύτερα, πολύ καλύτερα. Το έχω κάνει και γνωρίζω πως θα το κάνω καλύτερα. Μου αρέσει ο τρόπος που δουλεύει ο Τεν Χαχ και επικοινωνεί με τους παίκτες. Είχαμε πετυχαίνει σεζόν μαζί στον Άγιαξ παίζοντας εκπληκτικό ποδόσφαιρο".

Ο Έρικ Τεν Χαχ αγόρασε τον γκολκίπερ του από την Ίντερ αντί 50.200.000 ευρώ και το συμβόλαιό του εκπνέει το 2028.

Διαβάστε περισσότερα

Όσκαρ, ο τελευταίος των Μοϊκανών στην Κίνα έχει βάλει στην τράπεζα αδιανόητο ποσό

Ο παίκτης-βράχος του Αλόνσο, η παρεξήγηση με τη ρήτρα αποδέσμευσης και η Λίβερπουλ

Πού έχει χαθεί ο Γιουσουφά Μουκοκό το μεγάλο αστέρι της Ντόρτμουντ;

News 24/7

24MEDIA NETWORK