Σίτι: Αυτός είναι ο εκλεκτός του Πεπ για το κέντρο της άμυνας

Έντονο ενδιαφέρον για την απόκτηση του Κιμ Μιν Τζάε αναμένεται να δείξει το ερχόμενο καλοκαίρι η Μάντσεστερ Σίτι σύμφωνα με δημοσίευμα της SUN.

Manchester City's head coach Pep Guardiola sits on the bench before the English FA Cup 4th round soccer match between Manchester City and Arsenal at the Etihad Stadium in Manchester, England, Friday, Jan. 27, 2023. (AP Photo/Dave Thompson)
Ο Πεπ Γκουαρντιόλα AP PHOTO/DAVE THOMPSON

Τον σχεδιασμό της εν όψει της καλοκαιρινής μεταγραφικής περιόδου κάνει η Μάντσεστερ Σίτι και ένας από τους στόχους του Πεπ είναι η ενίσχυση της αμυντικής γραμμής.

Το πρώτο όνομα στη λίστα είναι αυτό του Γιόσκο Γκβάρντιολ για τον οποίο όμως οι απαιτήσεις της Λειψίας ξεπερνούν τα 100.000..000 ευρώ ενώ και η ομάδα δεν "καίγεται" να τον παραχωρήσει το ερχόμενο καλοκαίρι παρά τα σενάρια, κάτι που έχει "παγώσει" την περίπτωσή του.

Πλην του νεαρού Κροάτη, ο Πεπ έχει στη λίστα του και έναν ποδοσφαιριστή που αποτελεί βασικό πυλώνα της φετινής πορείας της Νάπολι σε όλες τις διοργανώσεις.

Ο λόγος για τον Κίμ Μιν Τζάε ο οποίος έγινε κάτοικος Ιταλίας από το περασμένο καλοκαίρι και έχει ήδη καταφέρει να εκτοξεύσει την χρηματιστηριακή του αξία με την απόδοση του.

Η άμυνα της Σίτι μόνο άδεια δεν είναι αυτή τη στιγμή από κεντρικούς αμυντικούς αλλά το μέλλον του Λαπόρτ είναι αμφίβολο ενώ και ο Στόουνς αναμένεται να πάρει περισσότερες συμμετοχές στα άκρα της άμυνας.

Για τον Κιμ οι απαιτήσεις της ιταλικής ομάδας κυμαίνονται περίπου στα 50.000.000 ευρώ ενώ το συμβόλαιο του εκπνέει το καλοκαιρι του 2025.

Διαβάστε Περισσότερα

Γιουνάιτεντ: Ο Ντε Χέα έκανε σκονάκι σε επικό μέρος στα πέναλτι με την Μπράιτον

Τσέλσι: Έκλεισε ο νέος κόουτς, τι ισχύει με το συμβόλαιο του

Ρονάλντο: Πήγε να κάνει ντρίμπλα, σκόνταψε και... τραυματίστηκε

News 24/7

24MEDIA NETWORK