Ρονάλντο: Πήγε να κάνει ντρίμπλα, σκόνταψε και... τραυματίστηκε

Μία άτυχη στιγμή είχε ο Κριστιάνο Ρονάλντο στην αναμέτρηση της Αλ Νασρ με την Γουέχντα καθώς σε προσπάθεια του να κάνει ντρίμπλα, σκόνταψε και τραυματίστηκε.

Cristiano Ronaldo celebrates after scoring his side's first goal playing for a combined XI of Saudi Arabian teams Al Nassr and PSG during a friendly soccer match, at the King Saud University Stadium, in Riyadh, Saudi Arabia, Thursday, Jan. 19, 2023. (AP Photo/Hussein Malla)
Ο Κριστιάνο Ρονάλντο με τη φανέλα της Αλ Νασρ AP

Δεν εξελίσσεται και με τον καλύτερο τρόπο η καριέρα του Κριστιάνο Ρονάλντο στην Αλ Νασρ με την ομάδα να μένει εκτός και από την ημιτελική φάση του Saudi Kings Cup από την Αλ Γουέχντα.

Ο Πορτογάλος σταρ στο πρώτο ημίχρονο της αναμέτρησης και με το σκορ στο 1-0 κατά της ομάδας του είχε μία άτυχη στιγμή στο ματς καθώς κλήθηκε σε προσπάθεια του να περάσει έναν αντίπαλο αλλά αντ΄αυτού έπεσε κάτω και χτύπησε.

Ο τραυματισμός του CR7 δεν ήταν σοβαρός και συνέχισε κανονικά στην αναμέτρηση χωρίς όμως να καταφέρει να βοηθήσει την ομάδα του να πάρει την πρόκριση στον τελικό της διοργάνωσης.

Δείτε τη σχετικό βίντεο

Διαβάστε Περισσότερα

Φιρμίνο: Έκπληξη! Αυτοπροτάθηκε σε κορυφαία ομάδα αλλά έφαγε "χυλόπιτα"

Τσέλσι: Έκλεισε ο νέος κόουτς, τι ισχύει με το συμβόλαιο του

Βραζιλία: Η Παλμέιρας έβαλε ρήτρα μαμούθ στον Μεσίνιο και τον κάνει...Έντρικ

News 24/7

24MEDIA NETWORK