Τσέλσι: Έκλεισε ο νέος κόουτς, τι ισχύει με το συμβόλαιο του

Στο τελικό στάδιο βρίσκονται οι διαπραγματεύσεις της Τσέλσι με τον Μαουρίτσιο Ποτσετίνο με τον Αργεντίνο να αναμένεται να αναλάβει τα ηνία της ομάδας από το ερχόμενο καλοκαίρι.

Chelsea owner Todd Boehly gestures before the Champions League quarterfinal second leg soccer match between Chelsea and Real Madrid at Stamford Bridge stadium in London, Tuesday, April 18, 2023. (AP Photo/Kirsty Wigglesworth)
Ο πρόεδρος της Τσέλσι, Τοντ Μπέλι AP

Τα τυπικά μένουν για να ολοκληρωθεί η συμφωνία της Τσέλσι με τον Μαουρίτσιο Ποτσετίνο, σύμφωνα με ανάρτηση του Φαμπρίτσιο Ρομάνο.

Συγκεκριμένα οι συζητήσεις μεταξύ των δύο πλευρών διεξήχθησαν σε πολύ καλό κλίμα και πλέον το μόνο που απομένει είναι να διευθετηθούν οι τελευταίες λεπτομέρειες ώστε ο Αργεντίνος να υπογράψει το νέο του συμβόλαιο.

Πάντως, ο πρώην προπονητής των Τότεναμ και Παρί Σεν Ζερμέν αναμένεται να αναλάβει τη τεχνική ηγεσία της ομάδας από τον ερχόμενο Ιούνιο χωρίς να έχουν γίνει ακόμα γνωστές περισσότερες λεπτομέρειες για το συμβόλαιό του.

Θυμίζουμε πως στη λίστα της Τσέλσι βρίσκονταν και οι Τζούλιαν Νάγκελσμαν, Λουίς Ενρίκε και Βινσέντ Κομπάνι, περιπτώσεις οι οποίες όμως δεν προχώρησαν για διαφορετικούς λόγους.

Δείτε την ανάρτηση του Ρομάνο

Διαβάστε Περισσότερα

Βραζιλία: Η Παλμέιρας έβαλε ρήτρα μαμούθ στον Μεσίνιο και τον κάνει...Έντρικ

Μπαρτσελόνα: Ένας φίλος από τα παλιά φαβορί για την θέση του φορ

Ο λόγος που ο Νάιγκελσμαν σπάστηκε με την Τσέλσι και αποσύρθηκε από την κούρσα

News 24/7

24MEDIA NETWORK