Σίτι: Ο Πεπ θέλει να "κλέψει" τον πρώτο στόχο του Τούχελ

Την απόκτηση του Ματέο Κόβασιτς από την Τσέλσι θέλει ο Πεπ Γκουαρντιόλα, την ώρα που για τον ποδοσφαιριστή μεγάλο ενδιαφέρον δείχνει και η Μπάγερν Μονάχου του Τόμας Τούχελ.

Manchester City's head coach Pep Guardiola, right, greets, Bayern's head coach Thomas Tuchel prior to the start of the Champions League quarterfinal, first leg, soccer match between Manchester City and Bayern Munich at the Etihad stadium in Manchester, England, Tuesday, April 11, 2023. (AP Photo/Jon Super)
Ο Πεπ Γκουαρντιόλα με τον Τόμας Τούχελ AP

Την τεχνική ηγεσία της Μπάγερν Μονάχου έχει αναλάβει ο Τόμας Τούχελ και ήδη έχει θέσει τους πρώτους του μεταγραφικούς στόχους εν όψει της καλοκαιρινής περιόδου.

Ένας από αυτούς είναι ο άσος της πρώην ομάδας του, Τσέλσι, Ματέο Κόβασιτς ο οποίος σύμφωνα με πρόσφατο δημοσίευμα του EveningStandard που αναπαράγει και το Goal είναι και μέσα στους βασικούς στόχους του Πεπ Γκουαρντιόλα.

Ο 28χρονος Κροάτης μέσος έχει καταγράψει τη φετινή αγωνιστική περίοδο 34 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις με την Τσέλσι, αλλά δεν έχει υπάρξει καμία συζήτηση για την ανανέωση του συμβολαίου του που λήγει το 2024.

Θυμίζουμε πως η Τσέλσι έχει ξοδέψει γη και ύδωρ στις προηγούμενες μεταγραφικές περιόδους και χρειάζεται να προχωρήσει σε πωλήσεις προκειμένου να μην αντιμετωπίσει ζητήματα με το FFP,

Διαβάστε Περισσότερα

Κλοπ: Ασκεί κριτική στο "παράδειγμα Τσέλσι"

Τσέλσι: Κι όμως! Έχει κλείσει εδώ και μήνες φορ για τη νέα σεζόν

Ρεάλ: Αυτοί είναι οι τέσσερις επικρατέστεροι "διάδοχοι" του Μπενζεμά

News 24/7

24MEDIA NETWORK