Λίβερπουλ: Οι άλλοι τρεις που φεύγουν μετά από τον Φιρμίνο

Αλλαγή φρουράς στην Λίβερπουλ, καθώς μετά από τον Ρομπέρτο Φιρμίνο άλλοι τρεις Κόκκινοι αναμένεται ν' αποχωρήσουν.

Liverpool's manager Jurgen Klopp looks on ahead the English League Cup soccer match between Manchester City and Liverpool at Etihad stadium in Manchester, England, Thursday, Dec. 22, 2022. (AP Photo/Jon Super)
Ο Γιούργκεν Κλοπ AP PHOTO/JON SUPER

Επίσημα πια ο Ρομπέρτο Φιρμίνο θ' αποτελέσει παρελθόν από την Λίβερπουλ το καλοκαίρι. Ο Γιούργκεν Κλοπ ήθελε την παραμονή του 31χρονου Βραζιλιάνου, ωστόσο μετά από μεγάλο διάστημα διαπραγματεύσεων ο παίκτης ενημέρωσε τον Γερμανό πως επιθυμεί ν' αλλάξει παραστάσεις.

Βέβαια, όπως όλα δείχνουν ο Φιρμίνο δεν θα είναι ο μοναδικός που στο τέλος της αγωνιστικής σεζόν θα πει αντίο στο Άνφιλντ. Άλλοι τρεις ποδοσφαιριστές αναμένεται ν' αποχωρήσουν. Η Λίβερπουλ, σύμφωνα με τον Φαμπρίτσιο Ρομάνο, δεν θα προχωρήσει σε ανανέωση συμβολαίου με τον Ναμπί Κεϊτά.

Στο ίδιο μοτίβο και ο Τσάμπερλεϊν που εκτός συγκλονιστικού απροόπτου θα γίνει free agent το καλοκαίρι. Παράλληλα, οι Κόκκινοι δεν θα ενεργοποιήσουν την οψιόν αγοράς του Αρτούρ Μέλο με τον έτερο Βραζιλιάνο να τελειώνει σύντομα την πορεία του στο Λίβερπουλ, χωρίς να την άρχισε κιόλας λόγω τραυματισμού.

Διαβάστε περισσότερα

Η Οδύσσεια του Απόστολου Βέλλιου έληξε στο Τσβόλε

Άρσεναλ, Αρτέτα: Έχει ν' αλλάξει ρούχα από τις 15 Φλεβάρη

Τσέλσι: Διώχνει τον Πότερ για να πάρει πάλι προπονητή από την Μπράιτον

News 24/7

24MEDIA NETWORK