Σίτι - Ρεάλ: Αποθεώνεται ο προφήτης Ρούνεϊ για την 100% επιτυχημένη πρόβλεψή του

Πριν από τις δύο αναμετρήσεις των Σίτι - Ρεάλ ο Γουέιν Ρούνεϊ είχε προβλέψει την έκβαση και κατακρίθηκε. Τώρα, αποθεώνεται...

D.C. United head coach Wayne Rooney reacts after an MLS soccer match against Orlando City, Sunday, July 31, 2022, in Washington. D.C. United won 2-1. (AP Photo/Julio Cortez)
Ο Γουέιν Ρούνεϊ σε αναμέτρηση της D.C United AP

Φοβερός Ρούνεϊ... Ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής και νυν προπονητής πριν από τις δύο αναμετρήσεις Σίτι - Ρεάλ είχε γράψει κάτι στη στήλη του στους TIMES το οποίο κατακρίθηκε.

Ο πρώην σταρ της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ σημείωσε μεταξύ άλλων πως σέβεται τους Μαδριλένους και όσα έχουν πετύχει, αλλά θα συμβεί το εξής "...η Σίτι όχι απλά θα νικήσει την Ρεάλ Μαδρίτης στον ημιτελικό του Champions League, αλλά θα πάνε και θα τους διαλύσουν..."

Χωρίς καμία αμφιβολία ο Ρούνεϊ έπεσε μέσα διότι η Σίτι ήταν καλή και στο Μπερναμπέου ενώ στο Έτιχαντ απογειώθηκε και διέλυσε την Ρεάλ με 4-0 εύκολα κιόλας. Επίσης, ο Γουέιν έγραψε και το άλλο: "Σίγουρα, μπορεί να κάνω λάθος, αλλά πιστεύω πως η Σίτι είναι σε άλλο επίπεδο".

Στον Ρούνεϊ χρειάστηκαν μόνο δέκα μέρες για να δικαιωθεί από τότε που έγραψε το άρθρο του ενώ στο μεσοδιάστημα πριν από τα δύο ματς δεν άκουσε και λίγα, τόσο από τους φιλάθλους της Ρεάλ όσο κι απ' αυτούς της Γιουνάιτεντ εξαιτίας της στήριξής του στην μισητή αντίπαλο, Σίτι.

Διαβάστε περισσότερα

Ο Αντσελότι δεν παραδίδει το κεφάλι του και στέκεται στα λόγια του Πέρεθ

Μεγαθήριο μπήκε στη διεκδίκηση του Ντέκλαν Ράις, "τρέμουν" Γιουνάιτεντ και Άρσεναλ

Η Μπαρτσελόνα τον είχε για "τελειωμένο", αυτός άλλαξε γνώμη και θα δουλέψει παρέα με τον Ντέκο

News 24/7

24MEDIA NETWORK