Μπάγερν: Κορυφαίος άσος λέει "όχι" στις ισπανικές σειρήνες και στηρίζει Τούχελ

Πώς ο Κίμιχ θέλει να παραμείνει στην Μπάγερν και δεν βρίσκεται σε διαπραγματεύσεις με την Μπαρτσελόνα, ανέφερε σε ανάρτησή του ο Φλόριαν Πλετενμπερνγκ.

Bayern's head coach Thomas Tuchel gives his players a thumbs up during the German Bundesliga soccer match between 1. FSV Mainz 05 and FC Bayern Munich at the Mewa Arena in Mainz, Germany, Saturday, April 22, 2023. (AP Photo/Matthias Schrader)
Ο προπονητής της Μπάγερν Μονάχου, Τόμας Τούχελ AP

Χαμός γίνεται στο στρατόπεδο της Μπάγερν Μονάχου, με τις εντάσεις να είναι συνεχείς και πολλά να είναι τα αστέρια που σκέφτονται πολύ σοβαρά το ενδεχόμενο αποχώρησης.

Πρόσφατο δημοσίευμα ήθελε τον Τόμας Μίλερ να καλοβλέπει την πόρτα της εξόδου, ενώ στο ίδιο μήκος κύματος κινούνται και άλλες σημαίες της ομάδας, σύμφωνα με τα γερμανικά μέσα.

Ένας απ' αυτούς είναι και ο Τζόσουα Κίμιχ για τον οποίο ήδη έχουν δέιξει ενδιαφέρον κορυφαίες ομάδες, αλλα φαίνεται πως ο ίδιος δεν "ψήνεται" να πει το "αντίο" στην Μπάγερν.

Αυτό τουλάχιστον αναφέρει σε δημοσίευμά του ο γνωστός δημοσιογράφος, Φλόριαν Πλέτενμπερνγκ, λέγοντας πως δεν υπάρχει καμία συζήτηση με την Μπαρτσελόνα αυτό το διάστημα αλλά ούτε και επιθυμία του ίδιου να αποχωρήσει.

Μάλιστα, ο γερμανός δημοσιογράφος αναφέρει πως ο Κίμιχ κάνει όλες τις διαπραγματεύσεις μόνος του καθώς δεν εκπροσωπείται από κάποιον μάνατζερ αυτή την περίοδο.

Δείτε τη σχετική ανάρτηση

Διαβάστε Περισσότερα

Τσέλσι: Ο Ποτσετίνο έδωσε εντολή για τον φορ της "Μεγάλης Κυρίας"

Σίτι: Ο Πεπ κάνει την ανατροπή και πείθει φευγάτο σταρ της ομάδας

Μπάγερν: Ο CEO γνωρίζει τι πρέπει να κάνει ο Τούχελ για να γυρίσει ο τροχός

News 24/7

24MEDIA NETWORK