Παρί: Ο Γκαλτιέ πάει "κόντρα" στα σχέδια του Κελαϊφί

Τον σχεδιασμό του ρόστερ της ερχόμενης αγωνιστικής περιόδου κάνει ο Κριστόφ Γκαλτίε μαζί με τον Λουίς Κάμπος παρά τα σεναρία που τον θέλουν να αποχωρεί από την ομάδα στο τέλος της σεζόν.

PSG's head coach Christophe Galtier stands prior to the start of the Champions League round of 16 second leg soccer match between Bayern Munich and Paris Saint Germain at the Allianz Arena in Munich, Germany, Wednesday, March 8, 2023. (AP Photo/Andreas Schaad)
Ο Κριστόφ Γκαλτιέ AP PHOTO/ANDREAS SCHAAD

Μόνο βέβαιο δεν μοιάζει το μέλλον του Κριστόφ Γκαλτιέ στην Παρί Σεν Ζερμέν καθώς ο πρόεδρος της ομάδας Νάσέρ Αλ Κελαϊφί μόνο ικανοποιημένος δεν είναι από την εικόνα της ομάδας τόσο εντός όσο και εκτός αγωνιστικού χώρου.

Κόντρα σε όλο το ρεύμα που τον θέλει να βρίσκεται εκτός Παρισιού στο τέλος της φετινής αγωνιστικής περιόδου ο Γκαλτιέ δήλωσε πως έχει ξεκινήσει ήδη ο σχεδιασμός για την σεζόν 2023/2024 και σε συνεργασία με τον αγωνιστικό διευθυντή της ομάδας, Λουίς Κάμπος ψάχνουν τρόπο για να κάνουν πιο ισορροπημένο το ρόστερ της ομάδας.

"... Σχεδιάζω να είμαι ο προπονητής της Παρί και την ερχόμενη σεζόν. Δουλεύουμε μαζί με τον Λουίς Κάμπος τον σχεδιασμό της ομάδας, θέλουμε περισσότερη ισορροπία..."

Θυμίζουμε πως το συμβόλαιο του Γκαλτιέ με την Παρί εκπνέει το καλοκαίρι του 2024 με τον πρόεδρο της Παρί πάντως να έχει αρχίσει εδώ και καιρό την έρευνα για τον αντικαταστάτη του.

Δείτε τις σχετικές δηλώσεις

Διαβάστε Περισσότερα

Μπάγερν: Η σπόντα του Καν για Χάλαντ πριν το διαζύγιο

Γιουνάιτεντ: Έγινε η απόλυτη ανατροπή με τον Ντε Χέα

Τσέλσι: Ο αποκλεισμός από το UCL της νέας σεζόν ενεργοποιεί "τρελή" ρήτρα

News 24/7

24MEDIA NETWORK