Μπάγερν: Η σπόντα του Καν για Χάλαντ πριν το διαζύγιο

Πώς στην αναμέτρηση της Μπάγερν με την Μάντσεστερ Σίτι υπήρχε μόνο ένα 9αρι και αυτό ήταν ο Έρλινγκ Χάλαντ, είπε σε δηλώσεις του ο Όλιβερ Καν.

Former Bayern player Michael Ballack, left, talks to German soccer legend Oliver Kahn as they wait for the start of the Champions League quarter final second leg soccer match between Bayern Munich and Manchester City, at the Allianz Arena stadium in Munich, Germany, Wednesday, April 19, 2023. (AP Photo/Matthias Schrader)
Ο Όλιβερ Καν με τον Μίκαελ Μπάλακ AP

Παρελθόν αναμένεται να αποτελέσει από τη θέση του CEO της Μπάγερν Μονάχου ο Όλιβερ Καν καθώς δεν κατάφερε ποτέ να κερδίσει την εμπιστοσύνη των υπεύθυνων της ομάδας, με τους Γερμανούς να έχουν ήδη "κυκλώσει" το φαβορί για την αντικατάστασή του.

Πριν από το διαζύγιο μεταξύ των δυο πλευρών ο Καν πέταξε την σπόντα του δημόσια για τους επιθετικούς της Μπάγερν λέγοντας πως στην αναμέτρηση με την Μάντσεστερ Σίτι υπήρχε ένας μόνο φορ και αυτός ήταν ο Έρλινγκ Χάλαντ, ενώ δεν δίστασε να αποθεώσει και τον Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι.

"...Είδαμε εναν επιθετικό στην αναμέτρηση και δυστυχώς αυτός δεν αγωνίστηκε για εμάς. Δεν υπάρχουν πολλά 9αρια σαν τον Λεβαντόφσκι...."

Δείτε τις σχετικές δηλώσεις

Διαβάστε Περισσότερα

Μίλαν: Αγγλικός "εμφύλιος" για τον "Κέρβερό" της

Κουρτουά: Η απρεπής ενέργεια προς τους οπαδούς της Τσέλσι που λίγοι πρόσεξαν

Ρονάλντο: Δικηγόρος ζητά την απέλαση του από την Σαουδική Αραβία

News 24/7

24MEDIA NETWORK