Σπαλέτι: Κατηγορεί τον Πεπ για "ύπουλα παιχνίδια"

Πως ο Πεπ Γκουαρντιόλα κάνει ύπουλα παιχνίδια προκειμένου να μεταφέρει την πίεση στους αντιπάλους του, ανέφερε σε δηλώσεις του ο Λουτσιάνο Σπαλέτι.

Manchester City's head coach Pep Guardiola reacts during the English Premier League soccer match between Manchester City and Southampton at Etihad stadium in Manchester, England, Saturday, Oct. 8, 2022. (AP Photo/Jon Super)
Ο προπονητής της Σίτι, Πεπ Γκουαρντιόλα AP PHOTO/JON SUPER

Αποθεωτικά ήταν τα σχόλια του Πεπ Γκουαρντιόλα για την Νάπολι αναγνωρίζοντας πως πραγματοποιεί εξαιρετική χρονιά και το στυλ παιχνιδιού της θυμίζει αυτό της πρωτοπόρου της βαθμολογίας της Premier League, Άρσεναλ.

Αυτές τις δηλώσεις κλήθηκε να σχολιάσει ο Λουτσιάνο Σπαλέτι λέγοντας πως δεν είναι περήφανος για τα λόγια του Γκουαρντιόλα καθώς πρόκειται για ένα παιχνίδι τακτικής που κάνει συχνά αλλά όποια και να είναι τα δεδομένα η Νάπολι είναι έτοιμη να αντιμετωπίσει την Μάντσεστερ Σίτι.

"...Όχι δεν είμαι περήφανος. Είναι ένα παιχνίδι που κάνει για να πιέσει τους υπόλοιπους. Το ξέρουμε όλοι. Πώς θα βάλει στην ίδια κλίμακα μία ομάδα που επένδυσε 9.000.000 ευρώ μπροστά σε μία που ξόδεψε 900.000.000 ευρώ. Αυτό είναι ένα μικρό παιχνίδι. Σε κάθε περίπτωση εδώ στη Νάπολι είμαστε έτοιμοι..."

Διαβάστε Περισσότερα

Αντσελότι: "Σνομπάρει" Εμπαπέ, Χαλάντ και θεωρεί πως έχει στη Ρεάλ τον καλύτερο ποδοσφαιριστή στον κόσμο

Βραζιλία: Φαβορί για διάδοχος του Τίτε ο "άνθρωπος εθνική Γερμανίας"

Νάπολι: Ο αθλητικός διευθυντής αποκάλυψε τι θα γίνει με την "αγία τριάδα"

News 24/7

24MEDIA NETWORK