Στα χνάρια της Γαλατασαράι η Φενέρ: Ολοκληρώνει το deal με την αποκάλυψη του Μουντιάλ

Σε συμφωνία με την Ντίναμο Ζάγκρεμπ για την απόκτηση του Ντόμινικ Λιβάκοβιτς ήρθε η Φενέρμπαχτσε αντί του ποσού των 9.000.000 ευρώ σύμφωνα με κροατικά δημοσιεύματα.

Croatia's goalkeeper Dominik Livakovic, celebrates after his teammate Marko Livaja scores his side's second goal during the World Cup group F soccer match between Croatia and Canada, at the Khalifa International Stadium in Doha, Qatar, Sunday, Nov. 27, 2022. (AP Photo/Thanassis Stavrakis)
ο τερματοφύλακας της εθνικής Κροατίας Ντομινικ Λιβάκοβιτς AP

Από τη χειμερινή μεταγραφική περίοδο έχει αρχίσει να απασχολεί τα κορυφαία ευρωπαϊκά κλαμπ ο Ντόμινικ Λιβάκοβιτς, με σημαντικό ρόλο σ' αυτό να παίζει και το εξαιρετικό Παγκόσμιο Κύπελλο που πραγματοποίησε με την εθνική Κροατίας.

Η Μπάγερν Μονάχου είχε στη λίστα της τον ποδοσφαιριστή αλλά δεν προχώρησε σε συμφωνία μαζί του ενώ την Ντίναμο είχε προσεγγίσει και η Βιγιαρεάλ.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα από την Τουρκία, η Φενέρμπαχτσε θα κάνει σύντομα δικό της τον ποδοσφαιριστή αντί ενός ποσού που φτάνει τα 9.000.000 ευρώ.

Ο Λιβάκοβιτς μάλιστα αναμένεται εντός των επόμενων ημερών να μεταβεί στην Κωνσταντινούπολη και να ολοκληρώσει και επίσημα τη συμφωνία.

Δείτε τη σχετική ανάρτηση

Διαβάστε Περισσότερα

Γιουνάιτεντ: Τρεις οι εκλεκτοί για τη θέση του στόπερ, ένα το φαβορί

Απολύθηκε ήδη ο πρώτος προπονητής στην Premier League, κλείνει άμεσα ο αντικαταστάτης του

Γιουνάιτεντ: Αυτά είναι τα κατορθώματα του Μαγκουαίρ στις 118 εμφανίσεις του στην PL με τους "Κόκκινους Διαβόλους"

News 24/7

24MEDIA NETWORK