Στην αναμονή για τους τραυματίες

Οι παίκτες που περιμένει ο Αναστασιάδης να επιστρέψουν ενόψει των απανωτών αγώνων που έρχονται.

Στην αναμονή για τους τραυματίες

Οι παίκτες του ΠΑΟΚ επιστρέφουν σήμερα (15/9) στις 10 το πρωί στις προπονήσεις. Τον Αγγελο Αναστασιάδη, πάντως, εκτός των άλλων, τον απασχολεί και το θέμα των τραυματιών. Ο Εγιάλ Γκολάσα που ταλαιπωρήθηκε από θλάση θα φανεί τις επόμενες μέρες αν θα είναι σε θέση να παίξει στον αγώνα της Πέμπτης με την Ντιναμό Μινσκ. Ο Ισραηλινός ένιωσε πόνους μετά το φιλικό με τον Αιγινιακό και ο τεχνικός του ΠΑΟΚ προτίμησε να τον προφυλάξει στο παιχνίδι με τη Νίκη Βόλου.

Οσον αφορά τον Μαντούρο οι πιθανότητες δεν είναι μαζί του για συμμετοχή του στο ματς με την Ντιναμό Μινσκ, με δεδομένο ότι ο Ολλανδός χρειάζεται λίγο χρόνο ακόμη για να αναρρώσει πλήρως.

Αντίθετα, ο Κίτσιου βρίσκεται σε καλό δρόμο και υπάρχει σοβαρό ενδεχόμενο να είναι σε θέση να αγωνιστεί με αντίπαλο την Ντιναμό Μινσκ. Γεγονός που θα λύσει τα χέρια του Αγγελου Αναστασιάδη, αφού ο Κίτσιου μπορεί να πάει δεξιά και να απελευθερώσει τον Γιάννη Σκόνδρα, ο οποίος αν χρειαστεί θα παίξει στο κέντρο της άμυνας προκειμένου να καλυφθεί το κενό που δημιουργήθηκε μετά τον τραυματισμό του Τζαβέλλα. Ο διεθνής αμυντικός θα ξεκινήσει πρόγραμμα αποθεραπείας μετά την θλάση β' βαθμού στον προσαγωγό που υπέστη στον αγώνα με τη Νίκη Βόλου.

News 24/7

24MEDIA NETWORK