Στην Μπάγερν για 5 χρόνια ο Λεβαντόφσκι

Κάτοικος Μονάχου για 5 χρόνια θα γίνει ο Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι από το καλοκαίρι, αφού ο Πολωνός επιθετικός πέρασε με επιτυχία τις ιατρικές εξετάσεις το Σάββατο (04/01) και υπέγραψε προσύμφωνο με τους Βαυαρούς.

Στην Μπάγερν για 5 χρόνια ο Λεβαντόφσκι

Ο 25χρονος ποδοσφαιριστής φέρεται να έχει συμφωνήσει από την περσινή περίοδο με τους νταμπλούχους Γερμανίας και πρωταθλητές Ευρώπης, ωστόσο η Ντόρτμουντ δεν του επέτρεψε να φύγει και με αύξηση αποδοχών σε 5.000.000 ευρώ για τη φετινή σεζόν, τον έπεισε να εξαντλήσει το συμβόλαιο που είχε υπογράψει το 2010.

Ο διεθνής άσος ταξίδεψε από τη Βαρσοβία όπου κάνει διακοπές στο Μόναχο (το tweet από την επίσκεψή του στα γραφεία της Μπάγερν), πέρασε από εξετάσεις και υπέγραψε προσύμφωνο μέχρι το καλοκαίρι του 2019. Συμβόλαιο θα υπογράψει στο τέλος της φετινής σεζόν, όταν και μένει ελεύθερος από την Μπορούσια για την οποία είναι ακόμα μία σεζόν πρώτος σκόρερ.

Ο Λεβαντόφσκι ακολουθεί τον δρόμο που χάραξε πέρυσι ο Μάριο Γκέτσε, η μεταγραφή του οποίου είχε ανακοινωθεί μερικές εβδομάδες πριν από τον τελικό του Champions League μεταξύ των δύο ομάδων. Στην προκειμένη περίπτωση, οι Βαυαροί ανακοίνωσαν το απόγευμα του Σαββάτου την απόκτηση του σκόρερ 91 τερμάτων σε 163 εμφανίσεις με την Μπορούσια.

Η άφιξη του Πολωνού στη Ζάμπινερστρασε θέτει εν αμφιβόλω την παραμονή του Μάριο Μάντζουκιτς στην ομάδα. Ήδη τα πρώτα σενάρια εμπλέκουν τον Κροάτη επιθετικό με Άρσεναλ και Γιουβέντους. Η θέση του προωθημένου στο σύστημα του Πεπ Γκουαρδιόλα δεν καλύπτεται πάντοτε με "φουνταριστό", αλλά και από τους Γκέτσε ή Τόμας Μίλερ, με συνέπεια να κρίνεται... πλεόνασμα ο 27χρονος διεθνής ποδοσφαιριστής.

News 24/7

24MEDIA NETWORK