Συμφώνησε με Παρί ο Ντι Μαρία

Ο Άνχελ Ντι Μαρία τα βρήκε σε όλα με την Παρί Σεν Ζερμέν και πλέον απομένει η επίτευξη συμφωνίας μεταξύ της γαλλικής ομάδας και της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ για την ολοκλήρωση της μεταγραφής.

Συμφώνησε με Παρί ο Ντι Μαρία

Ύστερα από την απόκτηση του Κέβιν Τραπ από την Άιντραχτ Φρανκφούρτης και την αναμενόμενη πώληση του Γιοάν Καμπάγ στην Κρίσταλ Πάλας, η Παρί Σεν Ζερμέν στρέφει την προσοχή της στην απόκτηση του Άνχελ Ντι Μαρία.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της γαλλικής εφημερίδας "Le Parisien", οι άνθρωποι της Παρί έχουν έρθει σε καταρχήν συμφωνία με τον Αργεντινό μεσοεπιθετικό, ο οποίος δεν προτίθεται ό να παραμείνει στο Μάντσεστερ και την επόμενη σεζόν.

Οι επαφές των δύο πλευρών είχαν ξεκινήσει από το προηγούμενο καλοκαίρι, όμως το Financial Fair Play έβαλε εμπόδια στη μεταγραφή. Πλέον, ύστερα κι από την απόφαση της UEFA να ελαστικοποιήσει τους κανόνες, ανοίγει ο δρόμος για για την μετακίνηση του 27χρονου άσου στο γαλλικό σύλλογο.

Η χρονική διάρκεια του συμβολαίου, καθώς και οι οικονομικές απολαβές του Ντι Μαρία δεν έχουν γίνει μέχρι στιγμής γνωστές, όμως το ρεπορτάζ αναφέρει πως αναμένεται να γίνει ένας από τους ακριβοπληρωμένους ποδοσφαιριστές της ομάδας.

Πλέον, απομένει να υπάρξει η συμφωνία μεταξύ της Παρί και της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ για να ολοκληρωθεί η μεταγραφή. Οι Παριζιάνοι έχουν σκοπό να διαθέσουν 60.000.000 ευρώ για την απόκτησή του, ενώ είναι πιθανό ο Γκρέγκορι Φαν Ντερ Βιλ να συμπεριληφθεί στα ανταλλάγματα, καθώς χαίρει της εκτίμησης του Λουίς Φαν Χάαλ.

News 24/7

24MEDIA NETWORK