Συμμαχία που σοκάρει, Μίλαν, Γιουβέντους και Ίντερ δίνουν τα χέρια για να έρθει η ανάπτυξη

Το τρίπτυχο των εντάσεων και της αντιπαλότητας επιχειρεί να αλλάξει την Serie A προς το καλύτερο.

Inter Milan's Henrikh Mkhitaryan, left, and Juventus' Dusan Vlahovic fight for the ball during a Serie A soccer match between Inter Milan and Juventus, in Milan, Italy, Sunday, Feb. 4, 2024. (AP Photo/Antonio Calanni)
Inter Milan's Henrikh Mkhitaryan, left, and Juventus' Dusan Vlahovic fight for the ball during a Serie A soccer match between Inter Milan and Juventus, in Milan, Italy, Sunday, Feb. 4, 2024. (AP Photo/Antonio Calanni) AP

Τρείς από της ιστορικότερες ομάδες του πρωταθλήματος Ιταλίας, που τις χαρακτηρίζει ο αστείρευτος μεταξύ τους ανταγωνισμός, ετοιμάζονται να δώσουν μάχη από κοινού για την βελτίωση της λίγκας.

Οι διευθύνοντες σύμβουλοι των ομάδων συναντήθηκαν αυτή την εβδομάδα στην έδρα της Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας για να συζητήσουν το θέμα με τον πρόεδρο της Γκαμπριέλε Γκραβίνα.

Λέγεται ότι η πλειονότητα των συλλόγων της Serie A είναι κατά της πρότασης που θα συζητηθεί στη συνέλευση της ομοσπονδίας στη Ρώμη στις 11 Μαρτίου.

Στόχος της προαναφερθείσας τριάδας είναι να μειωθεί ο αριθμός των ομάδων σε μια προσπάθεια να διευκολυνθεί το γεμάτο πρόγραμμα αγώνων και να αυξηθεί η ποιότητα και συνολικά το θέαμα.

Αξίζει να αναφερθεί, πως η Serie A αποφάσισε να διευρυνθεί από 18 σε 20 συλλόγους πριν από τη σεζόν 2004/05. Μένει να φανεί αν η αναπάντεχη συμμαχία των τριών ομάδων αλλάξει τα δεδομένα

Επί του παρόντος, τόσο η Premier League όσο και η La Liga έχουν 20 συλλόγους, ενώ η Bundesliga και η Ligue 1 έχουν 18.

Διαβάστε περισσότερα

Αντί για Τσέλσι κατέληξε Ρεάλ και έκοψε τον βήχα των αντιπάλων

Μπελάδες για την Λίβερπουλ ενόψει καλοκαιριού

News 24/7

24MEDIA NETWORK