Συμπαίκτης του Μέσι βρέθηκε ένα βήμα πριν την Premier League αλλά τελικά υπέγραψε νέο πολυετές συμβόλαιο με την ομάδα του

Νέο μακροχρόνιο συμβόλαιο με την ομάδα της Φιορεντίνα υπέγραψε ο Νίκολας Γκονζάλες σύμφωνα με τον Φαμπρίτσιο Ρομάνο. Για τον ποδοσφαιριστή κατέθεσε πρόταση 40.000.000 ευρώ η Φιορεντίνα.

Συμπαίκτης του Μέσι βρέθηκε ένα βήμα πριν την Premier League αλλά τελικά υπέγραψε νέο πολυετές συμβόλαιο με την ομάδα του
Ο Νίκολας Γκονζάλες με τη φανέλα της Φιορεντίνα AP

Στην Φιορεντίνα παρέμεινε στην καλοκαιρινή μεταγραφική περίοδο ο Νίκο Γκονζάλες παρά την πρόταση ύψους 40.000.000 ευρώ που κατέθεσε η Μπρέντφορντ για την αγορά του.

Όπως αναφέρει σε ανάρτησή του ο Φαμπρίτσιο Ρομάνο, η Φιορεντίνα όχι μόνο κράτησε τον Γκονζάλες αλλά φέρεται να έχει έρθει σε συμφωνία μαζί του και για την ανανέωση του συμβολαίου του.

Θυμίζουμε πως εκτός από την Μπρέντφορντ και άλλες ομάδες της Premier League είχαν εκφράσει ενδιαφέρον για την απόκτηση του ποδοσφαιριστή χωρίς όμως να προχωρήσουν σε κάποια επίσημη πρόταση προκειμένου να τον κάνουν δικό τους.

Ο 25χρονος Αργεντίνος επιθετικός έχει αρχίσει εξαιρετικά την χρόνια με 4 γκολ και 1 ασίστ στις 7 πρώτες αναμετρήσεις της Φιορεντίνα ενώ την περασμένη αγωνιστική περίοδο είχε 14 γκολ και 5 ασίστ σε 42 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις με την ιταλική ομάδα.

Μάλιστα,ξεκίνησε βασικός και στις δύο αναμετρήσεις της Αργεντινής για τα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου του 2026.

Δείτε τη σχετική ανάρτηση

Διαβάστε Περισσότερα

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Το πάει στα άκρα ο Τεν Χαχ με Σάντσο, τι του ζήτησε για να τον δεχτεί στις προπονήσεις

Ο Κέιν άφησε το γήπεδο και πήγε για μπίρες στο μεγαλύτερο λαϊκό πανηγύρι του κόσμου

Τ' όνομα Κλάιφερτ ξανά στην Μπάρτσα με επαγγελματικό συμβόλαιο: Αυτό είναι το wonderkid γιος του Ολλανδού

News 24/7

24MEDIA NETWORK