Τα 5 κανόνια της LaLiga που θέλουν να εκθρονίσουν τον Λεβαντόφσκι, "άγνωστα" ονόματα κυριαρχούν στην λίστα, απουσιάζει η Μπαρτσελόνα

Η επιθετικοί του Ισπανικού πρωταθλήματος δίνουν τον καλύτερό τους εαυτό για το τίτλο του top scorer.

Real Madrid's Jude Bellingham celebrates after scoring his side's third goal during a Spanish La Liga soccer match between Real Madrid and Girona at the Santiago Bernabeu stadium in Madrid, Spain, Saturday, Feb. 10, 2024. (AP Photo/Manu Fernandez)
Real Madrid's Jude Bellingham celebrates after scoring his side's third goal during a Spanish La Liga soccer match between Real Madrid and Girona at the Santiago Bernabeu stadium in Madrid, Spain, Saturday, Feb. 10, 2024. (AP Photo/Manu Fernandez) AP

Την προηγούμενη σεζόν, ο Ρόμπερτ Λεβαντόσκι κατάφερε να αναδειχθεί ο κορυφαίος σκόρερ όχι μόνο της Μπαρτσελόνα, αλλά και ολόκληρης της LaLiga. Τα 23 τέρματα που είχε πετύχει αποδείχθηκαν αρκετά για να κερδίσει την πρωτιά, όμως φέτος ο ανταγωνισμός είναι δυνατός. Ο Πολωνός μετρά 10 λιγότερα γκολ και δεν αγωνίζεται μόνος του σε αυτή την κούρσα.

Παραθέτουμε παρακάτω τους Top 5 σκόρερ του φετινού πρωταθλήματος που εντυπωσιάζουν με την συγκομιδή τους.

1) Αρτέμ Ντόβμπικ: Ο 26χρονος Ουκρανός επιθετικός είχε πετύχει 32 τέρματα με την ομάδα της Ντνίπρο και έγινε η ακριβότερη μεταγραφή στην ιστορία της Τζιρόνα το προηγούμενο καλοκαίρι. Φέτος έχει βοηθήσει τα μέγιστα στην προσπάθεια της ομάδας να είναι ανταγωνιστική και συνολικά έχει παραβιάσει τα αντίπαλα δίχτυα 17 φορές.

2) Τζουντ Μπέλινγχαμ: Η μεταγραφή-αποκάλυψη των Μαδριλένων ξεκίνησε αφηνιασμένα την σεζόν και παρότι δεν πρόκειται για επιθετικό, έχει καταφέρει να σκοράρει 16 τέρματα. Αναμφίβολα, πρόκειται για έναν παίκτη βαρόμετρο και η έφεσή του στο σκοράρισμα τον καθιστά έναν τρομακτικό παίκτη για τους αντιπάλους.

3) Άντε Μπούντιμιρ: Ο έμπειρος Κροάτης επιθετικός παρόλο που δεν αγωνίζεται σε μία ομάδα που κάνει πρωταθλητισμό έχει τρομερή εκτελεστική ικανότητα και μετρά 16 τέρματα στο πρωτάθλημα. Ο 32χρονος διανύει μία πολύ παραγωγική σεζόν και θα τα δώσει όλα για να αξιοποιήσει την καλή του.

4) Μπόρχα Μαγιόραλ: Ο 26χρονος Ισπανός φορ βρίσκεται σε εξαιρετική φόρμα με τη Χετάφε μετά τη διακοπή του Παγκοσμίου Κυπέλλου, βοηθώντας την να απομακρυνθεί από τη ζώνη του υποβιβασμού. Είναι κάτι παραπάνω από αξιόπιστος στο σκοράρισμα και έχει εξελιχθεί πραγματικά σε έναν παίκτη βαρόμετρο της ομάδας μετρώντας 15 γκολ.

5) Άλβαρο Μοράτα: Με την βοήθεια του παρτενέρ του, Αντουάν Γκριζμάν, έχει καταφέρει να ξεδιπλώσει για άλλη μία φορά το ταλέντο του. Ποτέ του δεν θεωρήθηκε από την κοινή γνώμη επιθετικός killer στις ομάδες που αγωνίστηκε, ωστόσο δεν πεύει να διαθέτει την ικανότητα να σκοράρει σε τακτά χρονικά διαστήματα και αυτή η συνέπεια είναι που τον έχει φέρει στην 5η θέση έχοντας 14 τέρματα στο σακούλι.

Διαβάστε περισσότερα

Ως εδώ και μη παρέκει - Η Μπάγερν δεν ανέχεται τέτοιες εικόνες με Λεβερκούζεν και έκανε κρούση σε Ζιντάν για άμεση ανατροπή

Τσάβι Αλόνσο: Κέρδισε σαν να ήταν βιντεοπαιχνίδι, το στοίχημα που βγήκε και η ιστορική μετάλλαξη

News 24/7

24MEDIA NETWORK