Τα οικονομικά ζόρια της Μπαρτσελόνα διώχνουν κορυφαίο παίκτη του Τσάβι

Σκούρα τα πράγματα για την Μπαρτσελόνα, τουλάχιστον τώρα, για κορυφαίο παίκτη της ομάδας ο οποίος δεν υπογράφει νέο συμβόλαιο.

FILE - FC Barcelona club President Joan Laporta pauses during a news conference in Barcelona, Spain, on Aug. 6, 2021. Barcelona wont be able to reduce its salary burden to acceptable limits for the club until several veteran players finish their contracts, its top financial officer said Thursday, Oct. 6, 2022. (AP Photo/Joan Monfort, File)
Ο Τζοάν Λαπόρτα σε συνέντευξη Τύπου της Μπαρτσελόνα AP

Οι διαπραγματεύσεις ανάμεσα στην Μπαρτσελόνα και τον Ουσμάν Ντεμπελέ σταμάτησαν και ο Γάλλος δεν υπέγραψε την επέκταση που του πρότειναν οι Μπλαουγκράνα.

Το συμβόλαιο του επιθετικού εκπνέει το 2024 με τον Τσάβι να ζητάει την παραμονή του στο Καμπ Νου. Και ο παίκτης ήταν θετικός, όπως και ο σύλλογος βέβαια, ωστόσο στην πιο κρίσιμη στιγμή δεν προχώρησε καμία συμφωνία διότι τα οικονομικά προβλήματα που ταλανίζουν την Μπάρτσα δεν επιτρέπουν αύξηση στις αποδοχές του ποδοσφαιριστή.

Η SPORT είναι αυτή που αναφέρει ότι οι συζητήσεις διεκόπησαν ενώ τώρα μένει να δούμε εάν θα υπάρξει ανατροπή ή Ντεμπελέ θα φύγει τώρα με λιγότερα χρήματα ή το καλοκαίρι του '24 ως ελεύθερος για οποιαδήποτε ομάδα τον πείσει να υπογράψει μαζί της.

Διαβάστε περισσότερα

Προβληματισμένοι οι ποδοσφαιριστές στην Αγγλία με τον εθισμό τους στο snus

Παίκτης της Γιουνάιτεντ έχει γίνει persona non grata στην Βαρκελώνη λόγω της δημόσιας αγάπης του για την Ρεάλ

Ο "νέος Πέδρι" που θέλει η Μπαρτσελόνα κόστισε την Φενέρμπαχτσε 7.000 ευρώ

News 24/7

24MEDIA NETWORK