Τα σενάρια τέλος, ο Νάγκελσμαν ανανέωσε και η Μπάγερν Μονάχου έχασε άλλη μία επιλογή

Ο Γερμανός τεχνικός έχει πλέον την προσοχή του στραμμένη μόνο στις υποχρεώσεις των "Πάντσερ".

FILE - Rudi Voeller, left, director of the Germany national soccer team and Germany's head coach Julian Nagelsmann, right, arrive for the draw for the UEFA Euro 2024 soccer tournament in Hamburg, Germany, Saturday, Dec. 2, 2023. Rudi Völler is set to stay on as sporting director of the German mens national soccer team through to the 2026 World Cup. (AP Photo/Martin Meissner, File)
(AP Photo/Martin Meissner, File) AP

Η Μπάγερν Μονάχου έχει βγει στην αγορά για την εύρεση του επόμενου προπονητή της, μίας και έχει οριστικοποιηθεί πως ο Τούμας Τούχελ θα αποχωρήσει κοινή συναινέσει το καλοκαίρι. Μία επιλογή που είχε πέσει στο τραπέζι ήταν η επιστροφή του Γιούλιαν Νάγκελσμαν, αλλά και εκείνη εγκαταλείφθηκε μετά τις νέες εξελίξεις.

Ο Νάγκελσμαν υπέγραψε εν τέλει νέο συμβόλαιο με την Εθνική Γερμανίας, κάτι το οποίο επιβεβαίωσε και η ίδια η γερμανική ομοσπονδία. Η απόφαση είναι ειλημμένη και ο Γερμανός πρώην coach της Μπάγερν θα παραμείνει στα "Πάντσερ" τουλάχιστον μέχρι το Μουντιάλ του 2026.

"Πρόκειται για μια απόφαση της καρδιάς. Είναι μεγάλη τιμή να μπορώ να προπονώ την εθνική ομάδα και να δουλεύω με τους καλύτερους παίκτες της χώρας. Με επιτυχημένες, παθιασμένες εμφανίσεις έχουμε την ευκαιρία να εμπνεύσουμε μια ολόκληρη χώρα, επίσης οι δύο νίκες εναντίον της Γαλλίας και της Ολλανδίας τον Μάρτιο με συγκίνησαν πραγματικά".

"Θέλουμε να παίξουμε μαζί ένα επιτυχημένο εντός έδρας Euro... στη συνέχεια, ανυπομονώ πραγματικά για την πρόκληση ενός Παγκοσμίου Κυπέλλου μαζί με το προπονητικό μου επιτελείο".

Η υπόθεση έκλεισε αρνητικά για τους δευτεραθλητές Γερμανίας, όμως η αναζήτηση δεν σταματά εδώ. Το όνομα του Ζιντάν είχε αναπαραχθεί αρκετά το τελευταίο διάστημα, ωστόσο και άλλες επιλογές λαμβάνονται υπόψιν. Η τελική απόφαση θα παρθεί λογικά στις αρχές του καλοκαιριού προκειμένου να ξεκινήσει η ομάδα ομαλά την προετοιμασία και τον μεταγραφικό της σχεδιασμό.

Διαβάστε περισσότερα

Όταν η προσωπικότητα του Σβάινσταϊγκερ έκανε τον Μουρίνιο να ζητήσει συγνώμη, ο αποκλεισμός του Γερμανού και η απολογία

Έδειξε εξαιρετικά αντανακλαστικά στην μεγάλη ευκαιρία

News 24/7

24MEDIA NETWORK